Wat is VeChain (VET) Coin?

VeChain

Laten we beginnen met de basis van de VeChain (VET) Coin!

Wat is de VeChain Cryptocurrency?

VeChain is een van ‘s werelds toonaangevende blockchain-platforms.
Het is een in Singapore gevestigd bedrijf met als belangrijkste doel het oplossen van de realtime problemen met IoT-apparaten.

Het is opgericht in 2015 en is een gedecentraliseerd platform waarmee klanten en verkopers met elkaar kunnen communiceren en communiceren zonder tussenkomst van een tussenpersoon.

Het maakt momenteel deel uit van de bedrijven zoals landbouw, apotheek, productie, detailhandel, logistiek, luxegoederen, wijnen enz.

VeChain heeft een team van ongeveer 150 werknemers en hun CEO genaamd Sunny Lu is een vloeiend Engels spreker met expertise in IT en Informatiebeveiliging bij luxe merken.

Een overzicht van de VeChain Foundation

VeChain Foundation is een niet-winstgevende stichting die verantwoordelijk is voor de bouw van het netwerk, onderzoek en ontwikkeling.

Het biedt ondersteuning aan bedrijven die geïnteresseerd zijn in het gebruik van blockchain-technologie als een service, waaronder betalingsdiensten, privésleutelbeheer, slimme contractontwikkeling en portemonnee-ontwikkeling.

VeChainCoin

Wat ondersteunt VeChain?

VeChain ondersteunt in feite het supply chain management. Supply Chain Management betekent beheer van goederen en diensten waarbij productcreatie plaatsvindt om het aan de echte klant te leveren.

Het gebruikt VeChain-identiteit (VID) om het product te volgen en deze identiteiten worden geproduceerd met behulp van de SHA256-hashfunctie.

VeChain biedt de ondersteuning door de details over het product op hun blockchain op te slaan, die veilig en onveranderlijk is.
Elk van de bedrijven die betrokken zijn bij het gebruik van deze technologie heeft zijn eigen privésleutels en ze kunnen communiceren met de rest van de organisaties die bij dat netwerk betrokken zijn.

Hoe werkt VeChain?

VeChain helpt bij het identificeren van namaak door RFID’s met blockchain te gebruiken. RFID-tag is de tag die aan de objecten is bevestigd om het product te identificeren en te volgen met behulp van elektromagnetische velden.

Het geeft transparantie aan de klanten. Hiermee kunnen fabrikanten een unieke ID zoals RFID of sensor aan de producten toewijzen en die informatie moet worden bijgewerkt op de VeChain-blockchain.

Hierdoor krijgt elke partij die betrokken is bij die supply chain de details over de producten en de afhandelingsinformatie.

Bijvoorbeeld: wanneer een medicijn in het ene land wordt uitgegeven en vereist is voor gebruik in een ander land, moet het medicijn bij een bepaalde temperatuur worden bewaard en het kan ook enkele beperkingen met betrekking tot het transport hebben, omdat het niet via luchtvaartmaatschappijen kan worden geïmporteerd.
Om al die dingen in de gaten te houden, helpen deze sensoren de fabrikant

Huidige statistieken van VeChain

Zoals we weten, is VeChain het onderdeel van het grootboek Vechain-blockchain-project en het groeit zo snel als het de eerste digitale valuta wordt die handelt in gereguleerde forexmarkten.

Hoewel BTC en ETH de laatste tijd een bearish trend vertonen, doet Vechain het goed met zijn huidige waarde van $ 0,015 na een storing in augustus 2018.
De reden voor hun succes is hun solide ontwikkelteam en hun partnerschappen met de grote namen uit de industrie.

Uitbreiding VeChain-netwerk

VeChain wordt elke dag uitgebreid naarmate het meer betrokken raakt bij de lijst met partners.
In die lijst staat bovenaan PWC (PriceWaterhouseCoopers) die samen met VeChain diensten aanbiedt aan de derde partij om te investeren in deze gedecentraliseerde platforms.

Afgezien daarvan gaan ook andere investeerders de samenwerking met VeChain aan, zoals:

DNV GL
– DIG (in Shanghai gevestigd bedrijf)

– Jiangsu Printed Electronics
– French Car Renault
– Microsoft
– Healthcare Co Ltd

– MadeForgoods

en nog veel meer.
Het groeit continu door nieuwe samenwerkingen aan te gaan met andere organisaties.

Landen waar VeChain populair wordt

VeChain is het populairst in China, hoewel China niet gebruiksvriendelijk is voor deze cryptocurrencies, maar VeChain kan het vertrouwen behouden dat als een voordeel wordt beschouwd vanwege hun op één na grootste economie ter wereld.

Afgezien van China is het wijd verspreid over Singapore, Frankrijk en Hong Kong.
Ze hebben ook vele andere partnerschappen op mondiaal niveau.

VeChain heeft ook 111 knooppunten over de hele wereld, wat decentralisatie en efficiëntie mogelijk maakt.

VeChain 1

Hoe kan je VeChain kopen?

VeChain Network Cryptocurrency (VEN) is beschikbaar op alle toonaangevende beurzen, maar kan alleen worden gekocht via BitCoin (BTC) of Ethereum (ETH).

Om VeChain coins te kopen, moeten deze stappen worden gevolgd:

 • Meld u aan bij de Coinbase (om USD om te zetten naar BTC of ETH)
 • Meld u aan bij KuCoin (Exchange waar VeChain kan worden gekocht)
 • Breng de BTC over naar Kucoin.
 • Doe de aankoop voor VEN.
 • Bewaar de Vechain coins.
 • Munten worden opgeslagen in de portemonnee op de betreffende beurs.

Uitwisselingen waar de VeChain aankoop kan worden gedaan:

 • BigOne
 • Binance
 • Huobi Pro
 • CoinSpot
 • HitBTC
 • Kucoin
 • Liqui
 • VNBIG
 • Lbank

De toekomst van VeChain

VeChain is betrokken bij dagelijkse bedrijven in verschillende sectoren en zijn partnerschap met PWC en DNV GL helpen die bedrijven om de verbeterde verwerking en kwaliteitscontrole te bereiken.
Het verandert de visie op supply chain management voor de bedrijven en de realtime gebruikers.

Bovendien heeft VeChain met de nieuwste VeChain Thor-update en mainnet-release een behoorlijk hoge tractie verworven en is het zeker een van de prominente cryptocurrencies die een enorme impact hebben gehad op de crypto-wereld.

😱 10K aan prijzen in crypto wedstrijd! 😱

Cryptotraden.nl geeft 10.000,- euro aan prijzen weg. Je kunt meedoen op: Bekijk cryptotraden.nl/wedstrijd/

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.