Wat is TrueUSD (TUSD) Coin? – Alles wat je moet weten

TrueUSD

Zoals we allemaal weten, is de Cryptocurrency-markt niet stabiel en veilig en de handelaren kijken altijd uit naar de manieren die hen veiligheid en stabiliteit geven om door te gaan met deze valuta’s.

Deze cryptovaluta’s kunnen dankzij hun gedecentraliseerde en open source-functies hun plaats vinden in dergelijke marktomgevingen en het is ook zeer gemakkelijk te gebruiken en goedkoper.

Om deze reden kwam TrueUSD binnen, die wordt beschouwd als een stabiele munt en het is een prijsstabiele cryptocurrency.
Het wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar.

Wat is TrueUSD precies en hoe werkt het?

Voordat ze TrueUSD kennen, is het onvermijdelijk dat mensen op de hoogte zijn van Stablecoin. Stablecoin is het type munt dat de op blockchain gebaseerde Cryptocurrency is en de waarde van een stablecoin is gekoppeld aan waardevollere stabiele activa zoals goud, olie en fiat-valuta’s. Deze munten behouden dus dezelfde waarde als hun onderliggende activa.

TrueUSD is de stabiele Cryptocurrency en het eerste activatoken dat de Stablecoin lanceerde. Het is gebaseerd op het TrustToken-platform. Het doel is om de munt te bouwen die stabiel is en door de handelaren kan worden vertrouwd. Het wordt ondersteund door activa, zodat het gemakkelijk wereldwijd kan worden gekocht en verkocht. Deze munt kan worden ingewisseld voor 1-op-1 Amerikaanse dollars.

In dit systeem worden Amerikaanse dollars aangehouden door meerdere trustbedrijven op verschillende bankrekeningen in plaats van alles door één bedrijf te beheren. Voor deze accounts wordt de inhoud dagelijks gepubliceerd en wordt er ook maandelijks gecontroleerd.

Het belangrijkste is dat het TrueUSD (TUSD) -systeem om veiligheidsredenen geen toegang krijgt tot de fondsen, waardoor alle transacties rechtstreeks via Escrow-accounts worden afgehandeld.

TrueUSD wordt gebruikt voor financiële diensten, beurzen, crypto-handelaren en handel.

TUSD

Het team achter TrueUSD-ontwikkeling

Zoals we nu weten, TrueUSD is een stabiele munt en de ontwikkeling wordt geïnitieerd door drie mensen, namelijk Rafael Cosman (CTO & medeoprichter), Stephen Kade ( Medeoprichter & COO), en Danny an (medeoprichter en CEO). Afgezien van hen hebben ook Michael G. Bland, Ozzie Gooen en Patricia Weng een grote bijdrage geleverd aan het project.

Belangrijkste eigenschappen aangeboden door TrueUSD:

Deze munt biedt zoveel voordelen die op lange termijn zeer nuttig zijn, zoals hieronder vermeld:

 • Rechtsbescherming
  Sterke rechtsbescherming en regelmatige attesten worden aan de tokenhouders verstrekt via escrow-accounts.
 • Inwisselbaar voor USD
  Deze munt kan worden ingewisseld na het uitvoeren van de AML / KYC-cheque en kan worden omgezet in Amerikaanse dollars.
 • Betrouwbaar fondsbeheer
  TUSD-systemen hebben geen directe toegang tot de fondsen, maar verwerken de fondsen via escrow-accounts, waardoor de tussenliggende bronnen voor het uitvoeren van de transacties worden verminderd, wat resulteert in een betere beveiliging van gegevens.
 • Volledig onderpand
  Deze valuta wordt volledig gedekt door USD, dat wordt gehouden door een vertrouwd bedrijf.
  Het wordt dus ingewisseld als 1: 1-pariteit van TUSD naar USD en vice versa.
 • Regelmatige attesten
TrueUDSCoin

Waar kunt u TrueUSD kopen?

TrueUSD kan worden gecombineerd met verschillende cryptocurrencies zoals BTC, ETH, BNB, KRW enz. Hierdoor hebben gebruikers toegang tot het TUSD-token wanneer ze een van de bovengenoemde valuta’s aanhouden. Afgezien daarvan is het beschikbaar op de hieronder genoemde beurzen voor handel, namelijk:

 • Bittrex
 • SouthXchange
 • Binance
 • Cryptopia
 • Bitso
 • YoBit.net
 • HitBTC
 • Cointiger
 • UPbit

Hoe TrueUSD inwisselen?

Om het in te wisselen, moet u eerst een KYC / AML-controle doorstaan ​​en voldoen aan de gedefinieerde voorwaarden zoals gespecificeerd in het slimme contract. Deze verzenden via een geregistreerd Ethereum-adres en later kunnen de tokens voor het geld worden ingewisseld via TUSD escrow-accounts.

Voordelen van het gebruik van TrueUSD

 • Het biedt een hoge beveiliging van de gegevens omdat de gegevenstoegang van de gebruiker niet beschikbaar is voor hun TUSD-systemen, maar de gebruikersgegevens op een externe account genaamd Escrow.
 • Het is een stabiele munt die deze munt onderscheidt van andere beschikbare munten.
 • Transacties worden sneller uitgevoerd met lagere transactiekosten.
 • Inwisselen kan eenvoudig na het uitvoeren van de AML / KYC-controle.

Toekomst van TrueUSD

Volgens het toekomstperspectief is TUSD de stabiele coin en het is zeer acceptabel in termen van beveiliging.

Ook is het TrueUSD-team van plan om verschillende activa, zoals TrueEuro, TrueBond, TrueYen, en stabiele manden met tokenproducten (die waardevolle metalen en land tellen) te tokeniseren, die op beurzen over de hele wereld kunnen worden genoteerd voor een efficiënte wereldwijde handel.

Concluderend, stabiele munten zijn de behoefte van het uur waarop we voortdurend een afnemend vertrouwenspatroon in USDT zien.
Daarom zal TrueUSD zeker lang blijven.


LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.