Wat is OmiseGo(OMG) Coin? – Alles wat je moet weten

Wat is OmiseGo(OMG) Coin? - Alles wat je moet weten

Cryptocurrencies worden tegenwoordig enorm populair over de hele wereld vanwege hun gedistribueerde platform, snellere transactiesnelheden en samen met nog veel meer functies.

Zo is Omisego er ook een van. Het is een open betalingsplatform dat de flexibiliteit biedt om de transacties te verwerken zonder afhankelijk te worden van iemand.

Het is een gedecentraliseerd platform op basis van Ethereum, een gedistribueerde openbare blockchain. Het maakt financiële inclusie en interoperabiliteit via het publiek mogelijk met behulp van een gedecentraliseerd OMG-netwerk.

Wat is Omisego (OMG) precies?

Omisego wordt ook OMG genoemd en is momenteel gerangschikt als de 20e beste valuta in de lijst met wereldwijde coins. Het belangrijkste doel van OMG is om “de bank te bankieren”, wat betekent dat de bankiers worden geholpen om de bankdiensten te bereiken.

Kortom, Omise werd in 2013 gelanceerd in Thailand, Japan, Singapore en Indonesië, dat een online betalingsoplossing biedt om de diensten aan zijn klanten of investeerders te verkopen.

Omisego is in 2017 ontstaan ​​als een uitbreiding van Omise, dat zich richt op het bieden van beveiliging en waarmee ze transacties kunnen verwerken zonder afhankelijk te worden van iemand.
Daarnaast neemt het de controle over financiële en waardevolle activa en laat het deze met elkaar uitwisselen.

Het maakt peer-to-peer-transacties in realtime mogelijk met behulp van White-Label SDK-portemonnee (via een app) waarmee portemonnee-naar-portemonnee transacties van valuta’s, loyaliteitspunten, gamecredits etc. mogelijk zijn.

Wat is Omisego (OMG) precies?

Het team achter het Omisego

Omisego-team staat bekend als “Fintech Rockstars” en ze werden ook bekroond als “Digital startup of the year” door de Thaise premier.

De belangrijkste mensen in het team zijn Jun Hasegawa, de CEO / oprichter en Donnie Harinsut, de COO en mede-oprichter.

Zo hebben ze veel opmerkelijke leden van adviseurs, waaronder Joseph Poon, medeauteur van het Lightning-netwerk, Vitalik Buterin, oprichter van Ethereum, Dr.Gavin Wood, medeoprichter van Ethereum, Jae Kwon, maker van Tendermint en kosmos-netwerk, Vlad Zamfir, Ethereum’s Casper Research Lead, Julian Zawitowski, oprichter van Golem, en Thomas Greco, Special Advisor.

Samen met hen, Wendell Davis – die het productontwerp voorstelde en last but not least Vansa chatikavanij, de algemeen directeur.

De technologie achter Omisego

Omisego draait op het Proof-of-Stake-algoritme. Het Omisego blockchain-netwerk omvat:

Een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die interoperabiliteit tussen meerdere activa en meerdere ketens biedt. Het is een mechanisme voor liquiditeitsverschaffers waarmee waarden in realtime kunnen worden verhandeld voor andere waarden.

De Omisego Wallet, een app waarmee geld kan worden verzonden en ontvangen en gebruikt om te stockeren.

Een white-label wallet Software Development Kit (SDK), genaamd Programming Framework, waar SDK een verzameling vooraf gedefinieerde programmeerfuncties is die ontwikkelaars helpt om applicaties vanaf het begin sneller en effectiever te ontwikkelen en te coderen.

Het Omisego-netwerktoken met de naam OMG-token dat nodig is om ervoor te zorgen dat de portemonnee open is, waardoor ze de blokken op het netwerk kunnen bevestigen.

Waarom is het goed om OMG-token in de portemonnee te houden?

Zoals we weten, werkt Omisego aan het Proof-of-Stake (POS) -algoritme waardoor elke transactie wordt aangerekend tegen kleine vergoedingen, wanneer er veel transacties worden uitgevoerd, wordt dat bedrag hoger.

De vergoedingen die worden gebruikt om onder de tokenhouders te verdelen, dus als een gebruiker meer tokens heeft, ontvangt u meer vergoedingen in vergelijking met andere houders, wat een teken is dat een houder klaar is om meer risico te nemen en het toont hun vertrouwen in de netwerk.

Maar als de gebruikers die meer tokens hebben proberen vals te spelen, worden in dat geval alle tokens verbrand en verliest de houder alle tokens.

Door het POS-protocol is het dus goedkoper en genereert het meer inkomsten voor de OMG-houders.

Door OMG opgeloste problemen:

 • Klanten worden beschermd door hun gegevens niet te laten gebruiken omdat er geen leverancier tussen zit.
 • Staat toe om over de hele wereld digitale valuta of activa te verzenden, ontvangen, verhandelen of kopen.
 • Geschikt om transacties uit te voeren op verschillende netwerken voor gebruikers, verkopers, dienstverleners of bedrijven.
 • Veilig opslaan van fiat en gedecentraliseerde activa.
 • Volgen van activatransfer via Ledger-tracking.
 • Ontwikkelen en implementeren van de e-wallets met de mogelijkheid om betalingsoplossingen te verbeteren, toe te voegen of aan te passen volgens de vereiste.
 • Geen gecentraliseerde entiteit beschikbaar om controle over uit te oefenen.
Waarom is het goed om OMG-token in de portemonnee te houden?

Waar kan je OMG kopen?

Om OMG te kopen, moet een gebruiker eerst Bitcoin, Litecoin of Ether kopen en later kan het worden omgezet in OMG door ze uit te wisselen. U kunt Bitcoins kopen bij alle populaire beurzen die op de markt beschikbaar zijn. Hoewel sommige uitwisselingen die OMG kunnen kopen, zijn:

 • BuyUcoin
 • CoinSwitch
 • Bittrex
 • Binance
 • Bitfinex

Voordelen van Omisego

 • Interoperabiliteit
 • Decentrale toegang
 • Veiligheid
 • Schaalbaarheid

Toekomst van Omisego

Omisego is geen enkele applicatie maar een heel project dat uit 3 lagen bestaat:

1 Omise Payment Acceptance Layer
2. Omisego Decentralized Exchange (DEX) netwerk
3. Gedecentraliseerd contactpunt Cash-in / Cash-out

Ook is het OMG-team begonnen met het publiceren van de blogposts om meer kennis en updates van hun roadmap volgens het spel van Go te bieden.
De belangrijkste redenen waarom investeerders nog steeds in het Omisego-netwerk investeren, zijn dus hun partnerschappen en de SDK.
Het zal interessant zijn om het succes van het ooit bekroonde project “Digital startup of the year” te zien.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.