Wat is ICON (ICX) Coin? – Alles wat je moet weten

Wat is ICON Coin precies icx - uitleg

Tegenwoordig volgt iedereen Cryptocurrency op omdat dit het grootste is na internet. Er zijn veel cryptocurrencies op de markt die momenteel in gebruik zijn, zoals Bitcoin , Ethereum en Litecoin etc. en waarin mensen investeren om het hogere rendement op hun investeringen te behalen.

Een daarvan is de ICON- Coin die het token als ICX gebruikt. Het is een in Zuid-Korea gevestigd project dat gericht is op “Hyperconnect the World”. Het is het blockchain- platform waar alle andere platforms verbinding mee kunnen maken zoals Bitcoin, Ethereum, NEO etc.

Wat is ICON Coin precies?

Icon Coin is een van de grootste gedecentraliseerde netwerken die een enorm platform bieden waarmee verschillende blockchain-gemeenschappen over de hele wereld met elkaar kunnen communiceren via slimme contracten.

Het verbindt mensen uit verschillende industrieën, zoals financiële, verzekeringssector, gezondheidszorg, onderwijs en andere soortgelijke industrieën, om verbinding te maken via een enkel netwerk en de transacties uit te voeren met behulp van ICON’s loop chain-technologie.

De technologie achter ICON-munt

Het is ontwikkeld in python om sneller te testen, maar later om de overgangssnelheid te verhogen naar C / C ++ -taal.

Welk probleem lost de ICON-coin op?

Kortom, ICON-coin gebruikt de kunstmatige intelligentie (AI) voor distributiedoeleinden en hun doel om hun doelen te bereiken door AI te implementeren om fulltime decentralisatie te bereiken. Daarom ontwikkelde Dayli Intelligence het algoritme genaamd DaVinci AI.

Ook ondersteunt deze munt DEX (gedecentraliseerde uitwisseling) waarmee verschillende valuta’s onafhankelijk kunnen worden gekoppeld. Om de wisselkoersen te kennen, gebruiken ze het Banner Protocol.

Om verbinding te maken, gebruiken ze dus Loopchain-technologie die is gebaseerd op slimme contracten, wat betekent dat als aan de criteria wordt voldaan, de transacties automatisch kunnen worden uitgevoerd.

Hoe werkt ICON?

De bewerkingen of transacties die op dit platform worden uitgevoerd, worden betaald via ICX, dat wordt beschouwd als een cryptocurrency-token voor dat platform.

Alle blockchain-gemeenschappen communiceren via ICON-republiek, wat de manier biedt om met elkaar te communiceren. Afgezien hiervan heeft elke blockchain een C-Rep die optreedt als een vertegenwoordiger die de transactieverschillen opvangt en deze vertegenwoordigers worden betaald voor hun bijdrage.

Alle transacties op het netwerk worden gedaan met ICX-tokens. ICON heeft ook DEX (gedecentraliseerde uitwisseling) die reserves toewijst aan elke blockchain die bij het netwerk betrokken is, en het beslist ook welke community hoeveel aantallen reserves krijgt door verschillende statistieken te gebruiken.

Afgezien van dit alles, is ICON het platform dat wordt gebruikt voor het bouwen en distribueren van gedecentraliseerde apps, een voorbeeld daarvoor is Ethereum.

Het team achter ICON-munt

Het werd gelanceerd door een Koreaanse Fintech-onderneming genaamd Dayli Financial-groep en had een waarde van ongeveer $ 4 miljard en zij bezitten ook de populaire Koreaanse beurs genaamd Coinone.

Ze zijn in ontwikkeling van de afgelopen twee jaar en het is beschikbaar voor gebruik vanaf januari 2018. Het wordt veel gebruikt door universiteiten, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en het aantal banken in heel Zuid-Korea.

Voordelen en Nadelen van de ICON-coin

Bij ICON zijn verschillende organisaties betrokken, waaronder ICON foundation, een non-profit organisatie in Zwitserland. Deze stichting zal de gemeenschap ondersteunen en hen helpen de token verkoop te leiden. Elke munt heeft echter enkele voor- en nadelen.

Voordelen van ICON-munt zijn:

  • Door de onderlinge connectiviteit is het gemakkelijker om geldwaarden over te dragen en gegevens te delen tussen de beschikbare cryptocurrencies.
  • Het stelt elke gemeenschap in staat om te handelen volgens hun systemen en beleid terwijl ze verbinding maken met andere gemeenschappen op het netwerk.
  • Het vermindert de betrokkenheid van onnodige tussenpersonen bij het uitvoeren van de transactie waardoor ook transactiekosten of vergoedingen worden verlaagd.
  • Het is bedoeld om beschikbaar te zijn voor de dagelijkse transacties om er effectief gebruik van te maken.

Nadelen van ICON-munt zijn:

  • Het kan problemen hebben met de regelgeving.
  • Ze kunnen uitdagingen krijgen terwijl ze de lasten in evenwicht houden, omdat ze zoveel gemeenschappen met elkaar laten communiceren, waarbij meerdere blockchain-gemeenschappen betrokken zijn.
  • Een groot probleem zou schaalbaarheid kunnen zijn, zoals in het blockchain-platform, alles wordt geverifieerd door andere knooppunten, wat de beperking voor de transacties zou kunnen zijn.

Toekomst van Icon Coin

Icon coin is de meest aankomende Cryptocurrency-projecten die slimme contracten gebruiken en wordt ondersteund en onderhouden door het team van ontwikkelaars, managers en experts op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Ze hebben al een gedetailleerde roadmap beschikbaar op hun website die de investeerders laat weten wat hun toekomstige voorspelling is en hoe ze in de toekomst zullen werken.

ICON heeft ook een eigen blockchain-protocol ontwikkeld dat snellere consensus bevordert en de overeenkomst definitief maakt zonder het netwerk te forceren en dat protocol wordt Loop Fault-tolerantie (LFT) genoemd, een verbeterd op BFT 32 gebaseerd algoritme.

Het zou dus interessant zijn om te zien hoe het werkt en hoeveel het wordt aangenomen door de investeerders en door wie alle industrieën de komende tijd in deze munten blijven investeren.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.