Wat is Enigma (ENG) Coin? – Alles wat je moet weten

Wat is Enigma (ENG) Coin? - Alles wat je moet weten

Blockchain is de technologie die tegenwoordig sneller groeit. Het is ‘s werelds meest vertrouwde cryptobedrijf. Het is het platform waar alle transacties worden bijgehouden in het grootboek. Het is het gedigitaliseerde, gedecentraliseerde netwerk dat de transparantie verbetert tijdens het uitvoeren van de transacties. Maar toch zijn er uitdagingen bij het gebruik van Blockchain, namelijk:

Privacy

Omdat alle transacties worden geregistreerd in het openbare grootboek, zodat iedereen er toegang toe heeft. Het zou dus een uitdaging zijn om gevoelige gegevens op te slaan. Hierdoor beperkt het het aantal applicaties om deel uit te maken van het blockchain-netwerk.

Schaalbaarheid

Computeren is erg traag in blockchain, waardoor een aantal uitgevoerde transacties minder is en het te veel kost omdat het veel berekeningen met zich meebrengt. Bovendien is het opslaan en berekenen van een enorme hoeveelheid gegevens niet de haalbare optie op het blockchain-platform.

Om dit soort problemen te overwinnen, ontstond Enigma. Het lost de bovengenoemde problemen op en het wordt populair onder de andere munten vanwege hun technologie en hun sterke team.

Coin Enigma

Wat is Enigma?

Zoals iedereen op de hoogte is van Bitcoin en Ethereum Cryptocurrency, maar niemand is op de hoogte van de Enigma coin. Enigma is in opkomst en groeit, omdat het het programma is dat voorloopt op hun schema.

Enigma is op de markt om de problemen in de blockchain op te lossen, omdat het privacy van de gegevens biedt tijdens het uitvoeren van de berekening van de gegevens en het is ook het decentrale datamarktplaatsprotocol dat is gebaseerd op de innovatieve technologieën.

Hoe werkt Enigma?

Enigma is het off-chain netwerk dat privé van aard is. Om de veiligheid van gegevens te garanderen, moeten gegevens worden versleuteld voordat ze worden gedeeld met de knooppunten op het netwerk en hun off-chain-laag is verantwoordelijk voor het beschermen van de gegevens tijdens het delen over de knooppunten van de Enigma op het netwerk.

Daarom gebruiken ze de geheime contracten waarin gegevensreferenties alleen beschikbaar zijn in het openbare grootboek om bewijs van opslag te leveren, maar gegevens blijven privé en worden opgesplitst op het off-chain netwerk.

Knooppunten op het netwerk kunnen deze Enigma (ENG) -tokens opslaan en het CPU-vermogen behouden en de berekeningen uitvoeren. Ze worden betaald met ENG.

Het Enigma-team

Enigma is gemaakt door het team van afgestudeerden en onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology. Het bestaat uit MIT-lab en MIT Sloan-fellows en ervaren software-ingenieurs.

Enigma CEO’s en mede-oprichter is Guy Zyskind, die ervaring heeft in softwareontwikkeling met een MS van MIT. Project CPO en andere medeoprichter genaamd Can Kisagun die is afgestudeerd aan de Sloan School of Management van MIT.

Afgezien daarvan zijn er veel andere mensen bij het team betrokken en zijn er weinig indrukwekkende investeerders betrokken, namelijk Floodgate, Flybridge Capital Partners, de Digital Currency-groep en ook MIT.

De technologie achter Enigma

Enigma werkt momenteel aan het programma met de naam Catalyst, wat een handelsinterface is en het heeft de mogelijkheid waarmee hun gebruikers kunnen communiceren met de meerdere beurzen.

Het is de interface die realtime gegevens aan hun gebruikers levert en het belangrijkste doel is om hun handelaren van dienst te zijn door de strategieën te ontwikkelen waarmee ze het domein van cryptomarkten kunnen uitbreiden.

Enkele recente partnerschappen

Enigma gaat de samenwerking aan met andere Cryptocurrency-bedrijven. Onlangs zijn ze geïntegreerd met Kybernetwork (KNC) als dataprovider.

Ze werkten ook samen met Etherdelta, een van de grootste uitwisselingsplatforms die als een enorme prestatie van Enigma wordt beschouwd.

Ze werken ook samen met InvestFeed, het toonaangevende platform op sociale media voor cryptocurrencies.

ENIGMA 1

Waar kan je Enigma kopen/opslaan?

Enigma kan worden gekocht via Binance, Huobi en Bittrex en om dit te krijgen, hebben ze Bitcoins (BTC) en Ethereum (ETH) nodig die kunnen worden ingewisseld voor Enigma.

Enigma is het ERC20-token dat compatibel is met een van de Ethereum-portefeuilles zoals Ledger Nano S, Trezor enz.

Voordelen van Enigma

De grote voordelen worden al besproken in de bovenstaande secties die betrekking hebben op privacy en schaalbaarheid die optreden bij de blockchains. Nog meer voordelen:

  • Verantwoordelijkheid vestigen
  • Veiligheid garanderen
  • KYC-risico’s verminderen
  • Privacy-tokens creëren

Toekomst van Enigma

Enigma lost het probleem met betrekking tot de privacy van gegevens op door geheime contracten te gebruiken in plaats van slimme contracten.
Het biedt het veiligere platform samen met hun off-chain datanetwerkfunctie, wat betekent dat een groot volume aan gegevens veiliger kan worden opgeslagen en verzonden over knooppunten dan gedecentraliseerde platforms.

Volgens hun routekaart op hun websites lopen ze al een kwart voor op hun geplande schema, wat een goed teken is voor hun investeerders.

Ook, na het zien van de toewijding van het team voor het werk, trekt het meer aandacht van de handelaren naar deze technologie en hun werk zal zeker spreken dankzij hun toegewijde team dat het aan de realiteit bewijst.

Het is nuttig voor de gebieden zoals gezondheidszorg, krediet en financiën enz. Het lost dus het probleem met de gegevensprivacy op dat tegenwoordig de grootste zorg is.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.