Wat is Dragonchain (DRGN) Coin? – Alles wat je moet weten

Wat is Dragonchain (DRGN) Coin? - Alles wat je moet weten

Blockchain is het digitale grootboek waar transacties openbaar worden vastgelegd en het is toegankelijk voor alle mensen die op het netwerk beschikbaar zijn.
Hierin heeft een gebruiker geen volledige controle over de gegevens omdat deze beschikbaar zijn in het openbare grootboek, dat zichtbaar kan zijn voor alle gebruikers als er wijzigingen of manipulatie worden gemaakt door een van de individuen op het netwerk.

Voor dit doel kwam de Dragonchain-coin in beeld die de gebruiker de flexibiliteit biedt om volledige controle te hebben over de gegevens die op het netwerk worden gedeeld.
Het wordt ten zeerste aanbevolen voor degenen die zich meer zorgen maken over de beveiliging en te maken hebben met gevoelige gegevens om fraude/oplichting te voorkomen.
Het wordt veel gebruikt in onroerend goed en wetgeving om de privacy van de gegevens te behouden.
Afgezien daarvan wordt het ook door de game-industrie gebruikt.

Dragonchain is gemaakt om de problemen van Bitcoin en Ethereum op te lossen die niet echt problemen zijn, maar met het gebruik van Dragonchain maakt het het veel eenvoudiger en gemakkelijker om te gebruiken.

Wat is een Dragonchain Coin?

Wat is een Dragonchain Coin?

Dragonchain is een flexibel openbaar / privé hybride blockchain-platform dat in 2014 door Disney is ontwikkeld, een op blockchain gebaseerd bedrijf en ecosysteem.

Dus, onderzoek en ontwikkeling begonnen in het jaar 2014 en ze werden geïnitieerd met het project “Disney Private Blockchain Platform” en later waren ze beschikbaar voor gebruik op open source niveau in het jaar 2016. De lancering van Dragonchain foundation & Dragonchain Inc. is voltooid in het jaar 2017 en zodra ze de implementatie hebben voltooid, zal deze in het jaar 2018 beschikbaar zijn voor commercieel gebruik, maar de datums zijn nog niet definitief.

Behandelt gevoelige gegevens en is gebaseerd op slimme contractenfunctionaliteit. Behandelt gevoelige gegevens en is gebaseerd op slimme contractenfunctionaliteit.

Het team achter Dragonchain Coin

Dragonchain Coin-team bestond uit acht leden, waaronder Joe Roets als CEO en Chief Architect. Hij werkte als fulltime medewerker voor Disney en nam later volledig deel aan de fulltime ontwikkeling voor het DRGN-platform.

Daarnaast waren bij de overige zeven leden vier kernontwikkelaars en drie zakelijke en marketingprofessionals betrokken.
Ook waren er bestuursleden bij betrokken die beschikbaar zijn als sterke supporters.
Twee sterke leden in dat bestuur, waaronder Jeff Garzik, die ervaring heeft met blockchain-technologie en een andere, Ed Fries werkte als VP van game publishing bij Microsoft en mede-oprichter van Xbox.

Voordelen van de Dragonchain Coin

 • Privacy
 • Flexibiliteit bij codering
 • Open source
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Beveiligd platform

Wat maakt DRGN uniek voor andere munten?

Het kan van alles zijn, maar de onderstaande punten zijn de aandachtspunten van alle gebruikers en maken DRGN daarom uniek.

– Beperkte blootstelling aan slimme contractgegevens
– Beveiligd voor gevoelige gegevens
– Serverloos systeem via Amazon Web Services (AWS)
– Schaalbaarheid
– Valuta-implementaties op hoog niveau
– Het bezit een incubator en marktplaats
– Ondersteuning van meerdere valuta’s in één keten

Hoe werkt Dragonchain?

Hoe werkt Dragonchain?

Het bestaat uit drie componenten, waaronder:

– Het DragonChain-platform

Het is het platform waarop ontwikkelaars snel en veilig blockchain-applicaties kunnen implementeren en de bestaande taalontwikkelingsomgevingen zoals Java, Python, C # enz. Kunnen onderhouden.
Het omvat vijf niveaus van netwerkconsensus om het vertrouwen van de klant behouden.

– De DragonChain Crowd-scaled Incubator

Het is de plaats waar bedrijven blockchain-projecten ontwikkelen en vervolgens worden deze projecten beoordeeld door menigten van verschillende plaatsen en die menigte betrekt investeerders en experts van verschillende plaatsen.
Hierdoor kan het project zijn eigen waarde in de markt maken door zichzelf via deze processen te lanceren.

– De DragonChain-marktplaats

Het maakt gebruik van het ecosysteem, omdat het de plaats is om toegang te krijgen tot en de bibliotheek binnen te gaan, die alle vooraf ontwikkelde slimme contracten bevat.
Het biedt toegang tot kritieke bronnen zoals gekwalificeerde leveranciers, gespecialiseerde experts en geïncubeerde projecten.

Waar kun je Dragonchain Coins kopen/opslaan?

Het kan beschikbaar zijn op de onderstaande beurzen waar beleggers het kunnen kopen.

 • KuCoin
 • EtherDelta
 • CoinExchange
 • Gate.io
 • Tidex
 • Bancor-netwerk
 • Token Store

Om DRGN op te slaan, wat een ERC-20-token is, kan een gebruiker MyEtherWallet of MEW gebruiken en als de gebruiker deze munten offline wil opslaan dan de hardware wallet genaamd Trezor of Ledger Nano S kan worden gebruikt.

De toekomst van Dragonchain Coin

Hoewel Dragonchain-coins enkele uitdagingen hebben, zoals technologie en marketing, waardoor het moeilijk is om door een groot aantal gebruikers te worden geadopteerd en de acceptatie van de munt ook een uitdaging is wanneer er al grote concurrenten op de markt beschikbaar zijn, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc.

Het is gebouwd in Seattle, een van de meest ontwikkelde technologie-hubs over de hele wereld en ze hebben de fondsen opgehaald, waarvan 55% via ICO’s wordt opgehaald en 20% van het team, 10% van de stichting, 5% van het Dragon fund en 10% van het reservaat.
Het is het ontwikkelaars vriendelijke platform dat de beveiliging biedt en dankzij een non-profitfunctie die binnenkort commercieel wordt.
Het zal interessant zijn om te zien hoe de Dragonchain coin de komende tijd zal groeien.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.