Wat is Bat (BAT) Coin? – Alles wat je moet weten!

Basic Attention token Wat is Bat (BAT) Coin -Alles wat je moet weten!

Digitale reclame wordt wereldwijd op elk gebied toegepast, wat ook een grote bron van inkomsten is voor de organisaties, maar momenteel wordt het gemonopoliseerd door grote bedrijven zoals Facebook en Google. Deze organisaties profiteren ervan, omdat ze ongeveer 73% van het marktaandeel van de totale advertentie-inkomsten wereldwijd in handen hebben. Dus om dit te overwinnen, ontstond Bat-munt.

Wat is Bat-munt precies?

Bat staat voor Basic Attention token. Het is het op blockchain gebaseerde digitale advertentie token dat op Ethereum draait . Kortom, Bat-coin vermindert de behoefte van tussenpersonen tijdens het adverteren en het maakt het advertentieproces effectiever door gebruikers te betalen om de advertenties te bekijken en ook uitgevers ontvangen de inkomsten rechtstreeks.

Bat-munt werd gelanceerd in maart 2017. Door ICO’s haalden ze binnen 30 seconden het fonds op van ongeveer 35 miljoen.

Hun belangrijkste doel is om het probleem op te lossen met het huidige digitale advertentiesysteem waarin gebruikers zonder hun medeweten worden gevolgd en later zou dit de reden kunnen zijn van fraude waardoor de uitgevers grote gevolgen moeten ondervinden.

Het team achter Bat Coin

Brendan Eich is de oprichter en visionair van de Bat-munt. Brendan is de persoon die JavaScript heeft gemaakt en mede-oprichter is van het Mozilla-project dat naar Firefox leidt.

Afgezien van dat, omvat dit team adviseurs genaamd Zooko Wilcox, oprichter en CEO van Zcash en Ankur Nandwani, productmanager bij Coinbase.

Huidige statistieken van Bat Coin:

Basic Attention Token koers

Hoe werkt Bat token?

Om de BAT te gebruiken, is de webbrowser met de naam Brave vereist die is gemaakt door het BAT-ontwikkelingsteam. Het is dus in feite gebaseerd op slimme contracten en waarmee adverteerders advertenties verzenden naar de gebruikers in een vergrendelde staat met een bepaalde symbolische betaling. Na het zien van die advertentie krijgt de gebruiker een deel van de ontvangen token betaling.

Hoe werkt Bat-munt Basic Attention token

Bovendien krijgt de Brave-browser tussendoor ook een tokenbetaling en wordt de laatste resterende tokenbetaling gecrediteerd aan de uitgever die de advertentie host.

Bat kan in de browser worden gebruikt voor premium artikelen, donaties aan providers en andere soorten datadiensten.

Brave-browser in detail begrijpen:

Brave is de open source webbrowser die zich primair richt op privacy en snelheid. Het blokkeert de onnodige advertenties en trackers en bewaakt het gebruikersgedrag.

Deze browser maakt gebruik van een grootboeksysteem op de achtergrond dat sites en inhoud bijhoudt waar de gebruiker zijn maximale tijd aan besteedt, en op basis daarvan worden de uitgevers betaald.

De belangrijkste dingen die door de Brave-browser worden bereikt, zijn:

  • Het bijhouden van de inhoud die door de gebruiker wordt gesurft.
  • Gebruikersaandacht wordt gemeten door hoeveel tijd de gebruiker aan een bepaalde advertentie besteedt.
  • Naast het volgen van de gegevens, zorgt Brave er ook voor dat de informatie veilig op het apparaat wordt opgeslagen.
  • Het geeft gebruikers alleen die advertenties weer die het meest relevant zijn voor de gebruikers of waarin de gebruiker geïnteresseerd is.

De voordelen van Bat Coin

Bat coin biedt tal van voordelen, waarvan sommige hieronder worden opgesomd:

  • Elimineert de tussenpersonen tijdens het advertentieproces dat privacy biedt en manipulatie van gegevens mogelijk maakt naar keuze van de eigenaar.
  • De inkomsten worden verdeeld over alle niveaus, van de gebruiker tot de uitgever.
  • Een gebruiker kan privé op internet surfen en alleen die advertenties krijgen die inkomsten genereren.

Waar Bat coins te kopen?

Het kan in paren met Bitcoin (BTC) worden gekocht bij elk van de beurzen zoals Bittrex, Binance en Liquiof het kan ook worden gekocht met Ethereum.

Anders kan een gebruiker eerst Bitcoins kopen en later BAT ontvangen in ruil voor die munten van de genoemde beurzen.

Zodra een gebruiker de Brave browser begint te gebruiken, kan hij BAT coins ontvangen, vroege gebruikers worden beloond met maximaal 5 BAT.

Waar bewaar je de Bat Coin?

BAT is gebaseerd op Ethereum, dus als ERC20-token is het compatibel met de ERC 20-portemonnee. Afgezien daarvan is MyEtherWallet ook een goede optie om te gebruiken. Het kan ook worden opgeslagen in de Brave-browserportemonnee.

Als gebruikers de hardware-portemonnee willen opslaan, heeft het de voorkeur om Ledger Nano S- of Trezor-hardware te gebruiken.

De toekomst van de Bat-coins

Volgens de roadmap zal het BAT-systeem eind 2018 worden geïntegreerd met andere browsers en apps. De meeste uitgevers zijn geïntegreerd met Bat om hun dappere betalingen te gebruiken, waaronder Wikihow, Archive.org, Smashing Magazine en nog veel meer wiens namen zal zeer binnenkort uitkomen.

Ook doet het Bat-team het erg goed en hun oprichter heeft al een succesvolle browser ontwikkeld die momenteel op grote schaal wordt gebruikt. Het zal dus interessant zijn om te zien hoe ze de gebruikers kunnen overtuigen om Bat samen met hun bestaande browsers te implementeren.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.