Stratis trading strategie

Stratis trading strategie

Er bestaan veel verschillende strategieën om cryptocurrency te verhandelen. Zo kun je ook de Stratis trading strategie gebruiken. Doordat dit op een bepaald platform gebeurt, moet je eerst weten waar je aan toe bent en wat het precies inhoudt.

Ook moet er gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden en hoe je een zo groot mogelijke winst kunt maken aan de hand van deze strategie. Wij helpen jou daarbij met behulp van onderstaande informatie. Nadat je alles doorgelezen hebt, heb je alle handvatten om te investeren en hoge winsten te behalen

De Stratis trading strategie toepassen bij jouw bedrijf 

De Stratis trading strategie gebeurt op een Blockchain-as-a-Service-platform. Dit wordt ook wel afgekort met BaaS. Een blockchain maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een derde partij transacties te doen. De Stratis is speciaal opgezet om het bedrijfsleven eenvoudiger toegang te geven tot de technologie achter de blockchain. Met name de financiële sector is er gebaat bij.

Bedrijven kunnen eenvoudig een eigen blockchain opzetten op het platform. Dit heet weer een side-chain. Daarbij hoeft er niet geprogrammeerd te worden. Juist dit maakt het gemakkelijk om een blockchain toe te voegen en er is niet heel veel kennis voor nodig. 

De Stratis trading strategie toepassen bij jouw bedrijf

Andere manier van programmeren dan andere cryptoblockchains 

Stratis kan dus steeds meer mogelijkheden bieden. Daarom gaat de blockchaintechnologie ook steeds meer de wereld veroveren. Echter is hier wel een probleem bij gevonden, waar Stratis naar streeft om het op te lossen.

De meeste blockchains zijn namelijk geschreven in C++ of Java. Dit zijn scripts waar niet veel programmeurs in gespecialiseerd zijn. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat veel mensen geen nieuwe blockchains meer toe kunnen voegen en de mogelijkheden steeds lager worden. 

De eenvoud van het programmeren 

Waar wel veel programmeurs verstand van hebben, is C#. Dit is verbonden aan het Microsoft.NET Framework. De blockchain van Stratis is gebouwd op het C#-Stratis-Bitcoin-Full-node-platform. Daaronder ligt weer de NBitcoin Library. Dit is een port van Bitcoin Core, welke de eenvoud terug heeft gebracht bij de cryptocurrency.

Het is hierdoor ook een laagdrempelige manier om toegang te krijgen tot de technologie. De bedrijven kunnen hier gebruik van maken, waardoor het investeren in crypto ook beter geïntegreerd gaat worden in het bedrijfsleven. De transacties die hierdoor tot stand komen, zijn eindeloos en kunnen in de toekomst veel voordelen met zich meebrengen. 

De best mogelijke bescherming van iedere transactie 

En hier komt de Stratis trading strategie bij kijken. Als een bedrijf aan de slag gaat met dit platform, wordt er namelijk een sidechain gecreëerd op het hoofd blockchain. Daarbij geniet je direct van de veiligheid van de normale blockchain. Hier is namelijk veel bescherming op geboden, waardoor geen enkele transactie naar het bedrijf te herleiden is.

Daarbij heb je ook direct een klantenservice tot jouw beschikking, welke jou advies en assistentie kan geven. Hierdoor weet je zeker dat de blockchain goed ontwikkeld wordt en je uiteindelijk ook met de strategie aan de slag kunt gaan. 

Aandelen van jouw bedrijf op een alternatieve wijze 

Een Stratis munt wordt ook wel een STRAT-token genoemd. Je moet daarom de functie van dit token weten, voordat je echt aan de slag gaat met de investering voor jouw bedrijf. De token is gebaseerd op PoS. In feite kun je het zien als een aandeel van het bedrijf.

Het is daarom niet direct een betaalmiddel, zoals bijvoorbeeld de Bitcoin, maar je kunt mensen en andere bedrijven laten investeren in het bedrijf. In feite hoef je daarom niet direct iets terug te betalen en heb je het bezit niet altijd direct bij de hand, maar je hebt wel een extra mogelijkheid om jouw bedrijf draaiende te houden. 

Aandelen van jouw bedrijf op een alternatieve wijze

Veel functies van de STRAT tokens 

Stratis heeft echter meer functies. De STRAT tokens zijn namelijk nodig om de private chains aan te laten sluiten op de hoofdchain. Zonder deze tokens heb je daarom nog steeds geen eigen chain en kunnen mensen geen aandelen binnen het bedrijf aanschaffen. De tokens worden uiteindelijk ook gebruikt om de transactiekosten aan de miners te betalen.

De beveiliging is wellicht nog wel de belangrijkste functie van Stratis. Je hebt voor een laag bedrag de beste beveiliging tot jouw beschikking. In tegenstelling tot andere cryptocurrency kun je als bedrijf zijnde dus beter hierin investeren dan in bijvoorbeeld de Bitcoin

Grote waardestijgingen in de toekomst 

De Stratis trading strategie is dus vooral bedoeld voor bedrijven. Op dit moment kost het bedrijven nog niet heel veel om in te stappen, maar je kunt wel direct gaan handelen. De aandelen die mensen kunnen kopen, kunnen ervoor zorgen dat jouw bedrijf ook veel meer waard wordt.

Je gaat daarom altijd winsten behalen. Hoe meer bedrijven overstappen, hoe hoger de waarde van een STRAT token wordt. De grote waardestijging kan daarom alleen maar een goede manier zijn om jouw bedrijf een flinke boost te geven. Daarbij geldt ook dat er steeds meer mensen interesse gaan tonen in de cryptomunten, waardoor er uiteindelijk ook sneller een aankoop gedaan gaat worden. 

Eenvoudig een account aanmaken bij een broker 

Je moet dan wel gaan investeren in de Stratis. Er zijn enkele brokers die deze cryptocurrency al aanbieden. Een daarvan is Bitvavo. Voor nog geen euro kun je al eigenaar worden van een STRAT.

Het kost mensen daarom niet veel om te investeren. De drempel is vrij laag en je hebt altijd voldoende eenvoud te pakken. Een account aanmaken is namelijk ook in slechts enkele seconden gebeurd.

Wanneer je een account aanmaakt, hoef je deze alleen nog te verificiëren. Dit doe je door geld over te maken met iDEAL. Je kunt hierbij zelf een bedrag bepalen. Zodra je dit gedaan hebt, staat het geld binnen enkele minuten op jouw account en kun je de cryptocurrency aan gaan schaffen. 

Steeds meer mensen tonen interesse in de munten 

De Stratis trading strategie is daarom niet alleen geschikt voor bedrijven, maar net zo eenvoudig voor particulieren. Wanneer je gaat handelen in deze munten kun je je op een grote groep gaan richten. Wanneer je op de juiste manier instapt, is het alleen nog wachten op het moment dat de waarde flink omhooggaat.

De STRAT is op dit moment nog met een lage waarde, doordat nog niet veel mensen het aangeschaft hebben. Zodra er meer van deze munten aangeschaft worden, gaat de waarde direct omhoog. Het zou daarom zomaar kunnen zijn dat je de trotse eigenaar wordt van munten die na de aanschaf veel waard zijn. Je kunt ze dan gaan verhandelen aan verschillende geïnteresseerden. 

Hogere winsten bij extra investeringen 

De geïnteresseerden gaan direct aanhaken bij jouw Stratis trading strategie. Je geeft de mensen geen digitale munten, maar een aandeel in het bedrijf. Wanneer het bedrijf een hogere winst maakt, kun je de winst uit laten betalen aan de mensen die de investering gemaakt hebben.

Het zou ook kunnen zijn dat de investeerders hun uitbetaling nog niet willen hebben maar op een beter moment wachten. In dit geval heb je extra geld in handen voor het bedrijf. Je kunt hierdoor zelf ook weer investeren. Wel moet je er rekening mee houden dat er prijsschommelingen plaatsvinden. Het ene moment zal de STRAT dus meer waard gaan zijn dan het andere moment. 

Zelf bepalen hoe je alles in werking zet 

Maar waarom zou je dan aan de slag gaan met de Stratis trading strategie? In tegenstelling tot veel andere strategieën ben je bij deze manier niet afhankelijk van de prijsschommelingen tussen verschillende cryptocurrencies. Wanneer je als particulier investeert in de verschillende munten, dan heb je namelijk transactiekosten, de waarde van de munt en de verschillen tussen pairs.

Bij Stratis heb je dit niet. Hier heb je immers je eigen blockchain, waardoor je niet meer afhankelijk bent van de grote hoeveelheid aan factoren. Echter moet je dan wel rekening houden met de naamsbekendheid van andere currencies. Dit maakt het lastig om er tussen te komen. 

Jouw bedrijf naar hoge winsten brengen 

Uiteindelijk kun je met de Stratis trading strategie wel veel geld verdienen. Wanneer je gedurende de tijd alle ontwikkelingen in de gaten houdt, dan moet dit lukken. Dit betekent wel dat de technische analyses uitgevoerd moeten worden. Dit is in eerste instantie lastig.

Er zijn veel verschillende grafieken te vinden, waarbij je niet alleen naar de stijgingen moet gaan kijken, maar ook bijvoorbeeld naar transactiekosten. Al deze zaken bepalen uiteindelijk wat jouw winsten gaan zijn. Als beginner is het goed om hier verschillende blogs over te lezen. De blogs geven tips van experts, waardoor je binnen een korte tijd ook een expert wordt en op de juiste manier kunt gaan starten met de investering. 

Vind jouw eigen investeerders voor het bedrijf 

Zoals je ziet is de Stratis trading strategie een goede om in het achterhoofd te houden. De verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn eindeloos. Wanneer je al programmeurs in dienst hebt, hoeven er geen extra mensen aangenomen te worden.

De programmering gebeurt immers op een platform waar al veel kennis over is. De mogelijkheden worden hierdoor ook eindeloos. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het vinden van geïnteresseerden.

Alle aandelen die verkocht worden, kunnen alleen maar voordelen opleveren voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat je met een andere manier van investeren alleen maar winsten kunt gaan behalen. Ontdek het daarom voor jezelf en zorg ervoor dat jouw bedrijf de concurrentie achter zich laat. 

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.