Wat is Stratis, en hoe het werkt het platform van Stratis?

stratis

De kans is groot dat je nog nooit van Stratis hebt gehoord. Er zijn zo ontzettend veel verschillende cryptomunten dat het onmogelijk is om ze allemaal te kennen. Het komt daardoor vaak voor dat investeerders grote winsten mislopen doordat ze niet bekend zijn met een bepaalde cryptomunt. Dat is dan ook de reden dat je het nieuws rondom de verschillende cryptovaluta goed moet volgen. Als je dan een project tegen komt waar jij potentie in ziet kun je daar in investeren.

Vroeg investeren

De enige manier om met relatief weinig geld een hele grote winst te behalen is vroeg investeren. Dat is natuurlijk lastig aangezien het risico dan veel groter is om je geld te verliezen. Het is belangrijk om alles te weten over een cryptomunt voordat je daarin investeert. Een project waar veel mensen potentie in zien is Stratis. Dat komt door de mogelijkheden die er worden gecreëerd door het netwerk. 

stratis

Wat is het doel van Stratis?

Stratis is een blockchain project wat in 2016 officieel is gestart door de Britse Chris Tew. Hij heeft het platform gecreëerd zodat bedrijven applicaties kunnen bouwen op de blockchain van Stratis. Het biedt niet alleen oplossingen voor bedrijven en programmeurs, maar het is ook mogelijk om beter te leren werken met blockchain. Dat kan doordat er een gratis academie is gekoppeld aan het project. Dit is natuurlijk ontzettend handig voor iedereen die wilt leren werken met de blockchain technologie. 

Bedrijven

Voor bedrijven is dit platform ook zeer handig. Dat komt doordat een bedrijf zijn nieuwe blockchain projecten kan testen op de server van Stratis. Zo komt het bedrijf er voor de lancering van het project achter of alle software naar behoren functioneert. Dit lijkt veel op het principe van Lisk alleen het verschil zit hem in de programmeertaal. Bij Lisk wordt gebruik gemaakt van Javascript terwijl Stratis C# gebruikt. Deze taal is makkelijk toe te passen in het Miscrosoft .net framework. Dat is één van de meest populaire programmeertalen. Het ontwikkelen van blockchain applicaties is doorgaans een zeer moeilijk en tijdrovend proces. 

Particulieren

Stratis probeert het proces makkelijker te maken voor zowel bedrijven als particulieren. Dat is ook de reden waarom er wordt gewerkt met C#. Het voordeel daarvan is dat eigenlijk alle programmeurs deze taal al kennen. Daardoor hoeft iemand die een blockchain applicatie wilt ontwikkelen geen nieuwe programmeertaal aan te leren. Dat zorgt er voor dat het een heel toegankelijke manier is om te leren over het ontwikkelen van applicaties voor de blockchain. 

stratis

Stratis kopen?

Er zijn vele platforms en brokers waarop het mogelijk is om Stratis te kopen. Dit kan meestal op een heel eenvoudige manier. De meeste Nederlandse klanten kiezen ervoor om te handelen via Binance en de Bitvavo exchange. Dat is de meest eenvoudige en bekende site. Het is op Bitvavo eenvoudig om je iDEAL te koppelen aan je account. Zo kun je gemakkelijk euro’s storten op je Bitvavo account. Als je dat gedaan hebt kun je gelijk beginnen met het handelen van verschillende cryptomunten waaronder Stratis. 

Verdiepen in stratis

Het is wel belangrijk om je goed te verdiepen in de desbetreffende cryptomunt. Als je niet genoeg op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen van de verschillende cryptovaluta kun je geen weloverwogen keuze maken. Investeer daarom alleen in cryptomunten wanneer je er van overtuigd bent dat het een project is met veel potentie. Je moet alleen geld investeren wanneer je het je kunt veroorloven om dat geld kwijt te raken. Als je gaat traden met geld wat je eigenlijk niet kunt missen kan dat hele vervelende gevolgen hebben. 

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.