LiteBit.eu Review

litebit review

Een Gids // review voor het verhandelen van cryptocurrency moet een beoordeling / recensies geven van alle top crypto-exchanges die er zijn, zodat u de beste cryptocurrency-exchange website kunt vinden. Deze recensie van LiteBit bestaat uit vier delen: algemene informatie, vergoedingen, stortingsmethoden en beveiliging.

Algemene informatie

LiteBit.eu is een crypto-exchange uit Nederland, met hoofdkantoor in het centrum van Rotterdam.

Litebit somt een paar redenen op waarom dit uw handelsplatform zou moeten zijn. Meer in het bijzonder zes redenen. Ten eerste heeft het een groot aantal ondersteunde crypto’s. Dus welke munt je ook zoekt, de kans is groot dat je hem hier vindt.

Ten tweede heeft de uitwisseling een breed scala aan betalingsmethoden. Hun klantenservice is 24/7 geopend en heeft een zeer positieve klantscore gekregen. Vijfde en zesde, de beurs wordt geleverd met een portemonnee en is gevestigd in Nederland.

We weten niet precies hoe kantoorlocatie een voordeel is en de meeste beurzen worden geleverd met een geïntegreerde portemonnee. Desalniettemin zijn de eerste vier items zeker nuttige dingen voor een crypto-investeerder!

Waarom kiezen voor LiteBit.eu?

litebit eu waarom kiezen voor deze exchange.

Amerikaanse beleggers mogen niet op deze beurs handelen. Dus als u een Amerikaanse investeerder bent en hier wilt handelen, moet u uw keuze van handelsplatform heroverwegen en een van de andere top crypto-uitwisselingen kiezen. Wees echter niet te verdrietig, er zijn veel andere locaties die het soort handel aanbieden dat deze beurs doet. Gebruik onze Exchange Finder om erachter te komen welke alternatieven je hebt .

koop bitcoins en 50+ altcoins tegen scherpe prijzen bij litebit.eu

koop bitcoins en 50 altcoins tegen scherpe prijzen bij litebit eu

Mobiele ondersteuning

De meeste mensen doen hun crypto-handel liever via desktop. Maar er zijn ook veel mensen die het doen via hun smartphone of leestabletten. Als u een van die mensen bent, zult u blij zijn te weten dat het LiteBit-handelsplatform ook beschikbaar is als een mobiele app voor iPhones.

de litebit eu mobile app downloaden

Functies van de mobiele app:

functies litebit eu mobiele app opties op de markt en gemakkelijk transacties volgen

LiteBit.eu Trading View

Verschillende beurzen hebben verschillende handelsvisies. En er is geen “dit overzicht is het beste” -beeld. U moet zelf bepalen welke handelsvisie het beste bij u past. Wat de opvattingen normaal gesproken gemeen hebben, is dat ze allemaal het orderboek of in ieder geval een deel van het orderboek, een prijsgrafiek van de gekozen crypto en ordergeschiedenis tonen.

Ze hebben normaal gesproken ook koop- en verkoopdozen. Voordat u een ruil kiest, moet u eerst de handelsweergave bekijken, zodat u kunt zien dat het goed voor u voelt. Het onderstaande is een beeld van de ietwat beperkte handelsvisie op LiteBit.eu:

LiteBit.eu-vergoedingen

LiteBit.eu Handelskosten

Deze Nederlandse cryptocurrency-exchange verschilt van de meeste andere cryptocurrency-exchanges in de manier waarop het altcoins koopt en deze vervolgens doorverkoopt aan zijn klant voor een hogere prijs. Dienovereenkomstig gedraagt ​​het zich meer als een veranderingsbureau of spot exchange dan als een gewone cryptocurrency exchange.

We hebben geen informatie kunnen vinden over de opslag van deze beurs (dwz de handelskosten). Dit is mogelijk een risico voor u als belegger (als ze nergens op de hoogte zijn, denken we dat er een hoger risico is dat ze hoog zijn). We raden u ten zeerste aan om uw eigen analyse van de handelskosten op deze beurs te maken voordat u hier geld stort en voordat u besluit dat dit de beste cryptocurrency-uitwisselingssite voor u is.

LiteBit.eu Opnamekosten

We hebben de opnamekosten van LiteBit.eu niet kunnen vinden. We weten niet of de opnamekosten zijn inbegrepen in de opslag van LiteBit.eu zoals hierboven beschreven of niet. Dit is mogelijk een risico voor u als belegger (als ze nergens op de hoogte zijn, denken we dat er een hoger risico is dat ze hoog zijn). Daarom raden we u ten zeerste aan om uw eigen analyse van de opnamekosten bij LiteBit.eu te maken voordat u daar geld stort (net als bij de handelskosten).

Betaling – Stortingsmethoden

Litebit.eu bied ideal, mastercard, visa, bankcontact, sofort giropay, bankoverschrift en nog meer opties voor bitcoins/altcoins kopen!

betaalmethodes litebit eu

Reviews en beoordelingen van klanten bij litebit.eu

litebit eu reviews

Cryptocurrency kopen bij Litebit.eu?

Inloggen en aanmelden bij LiteBit.eu

hoe werkt litebit eu aanmelden en inloggen

1. Account aanmaken

Eenvoudig en Veilig.

2. Crypto’s Kopen

Betaal met Creditcard, Bancontact of iDEAL.

3. Beheer jouw cryptocurrencies

Crypto’s bewaren in je eigen LiteBit.eu wallet.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.