Laatste Ethereum-prijs -analyse (ETH naar USD)

(ETH naar USD) Laatste Ethereum-prijs en -analyse

Ethereum komt op gang. ETH handelt momenteel boven $ 188, na een stijging van 6% sinds vorige week. Zijn we in een bull-markt?

Op het moment van schrijven handelt Ethereum (ETH) rond de $ 188 na een prijsstijging van 6% sinds vorige week.

In de afgelopen 24 uur is ETH ongewijzigd gebleven.

‘S Werelds op één na grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie is sinds het begin van het nieuwe jaar naar boven gestegen en staat nu weer boven alle EMA’s.

Zoals vorige week vermeld , vertoont de huidige ETH-prijsactie bullish signalen. De altcoin breekt al de belangrijkste weerstandsniveaus die ik vorige week noemde – ongeveer $ 170 en $ 190.

In de tweede helft van 2019 consolideerde ETH van een hoogtepunt van $ 320 naar een dieptepunt van $ 119, wat neerkomt op een prijsdaling van 63%.

De altcoin kende tijdens de zomer aanzienlijke dalingen en vervolgens opnieuw in september en november.

Echter, in een welkome wending van de gebeurtenissen, heeft ETH sinds begin 2020 hogere dieptepunten bereikt, met een prijsstijging van $ 119 tot ongeveer $ 190, waar het nu zit. Samengevat is Ethereum sinds de jaarwisseling met meer dan 45% gestegen.

Persoonlijk denk ik dat de positieve trend die ETH momenteel doormaakt, een grote kans heeft om de komende weken tenminste door te gaan.

Laten we een diepere duik nemen in de huidige Ethereum-prijstrend.

De huidige ETH / USD-trend

Als gevolg van het positieve momentum van dit jaar is ETH weer gestegen en staat het nu ruim boven alle EMA’s. Vorige week noemde ik hoe belangrijk het voor Ethereum was om boven de 200-daagse EMA te breken en daar te blijven.

Qua volume blijft ETH boven de $ 12 miljard zweven – bijna vijf keer zo hoog als eind 2019. Op dit moment nemen kopers de controle over, wat betekent dat de volatiliteit naar verwachting zal toenemen.

Hopelijk blijft het groene volume in ETH komen terwijl de altcoin blijft groeien met de 200-daagse EMA als ondersteuning. Mijn volgende TA-doel is de gouden kruising tussen de 20-daagse en de 50-daagse EMA.

Het volgende prijsdoel waarin ik geïnteresseerd ben, is ongeveer $ 200, omdat er nog steeds behoorlijk wat weerstand is rond dit niveau. Als Ethereum dit weerstandsniveau kan doorbreken, zie ik geen reden waarom ETH niet snel $ 250 kan bereiken.

Evenzo positief zijn de Istanbul-upgrade en de Munir-gletsjer beide met succes geïmplementeerd met slechts een paar kleine problemen.

Hoewel de eerste harde vork een vrij belangrijke stap was in de richting van ETH 2.0, omdat het verbeterde functionaliteit en lagere gaskosten implementeerde, paste de tweede update de moeilijkheidsbom aan om ervoor te zorgen dat de transactiekosten laag bleven.

Persoonlijk geloof ik dat we binnenkort een testnet-release van de nieuwe Casper PoS kunnen verwachten , tenminste in het eerste kwartaal van 2020. Veilige transacties!

Over Ethereum

Ethereum werd op 30 juli 2015 gelanceerd door Vitalik Buterin . Hij was een onderzoeker en programmeur die werkte aan Bitcoin Magazine en hij schreef in 2013 in eerste instantie een whitepaper waarin Ethereum werd beschreven.

Buterin had voorgesteld dat Bitcoin een scripttaal nodig had. Hij besloot een nieuw platform te ontwikkelen met een meer algemene scripttaal wanneer hij niet kon instemmen met zijn voorstel.

Ethereum gebruikt ERC-1155 als officiële standaard.

Meer nieuws en informatie over Ethereum

Als je meer informatie zoekt of meer te weten wilt komen over Ethereum of cryptocurrencies in het algemeen, gebruik dan het zoekvak bovenaan deze pagina.

Zoals bij elke investering, loont het om eerst uw huiswerk te maken voordat u uw geld investeer. De prijzen van cryptocurrencies zijn volatiel en gaan snel op en neer. Deze pagina beveelt een bepaalde valuta niet aan en of u wel of niet moet investeren.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in ons aanbod van handleidingen voor cryptocurrency,  samen met het laatste nieuws over cryptocurrency.

Disclaimer: dit is geen financieel advies.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.