Ethereum-prijs -analyse (ETH naar USD)

Ethereum-prijs -analyse (ETH naar USD)

Ethereum leed gisteren een verlies van 7,71% met een prijs die helemaal daalde tot het ondersteuningsniveau van $ 192 voordat Ethereum een opwaartse trend vond.

Ethereum heeft van de ene op de andere dag een verkoopsignaal afgegeven omdat het het ondersteuningsniveau van $ 203 verloor, en fungeert nu als een weerstandspunt.

Het Verlies viel samen met een duik in de waarde van alle belangrijke cryptocurrencies, waarbij Bitcoin ook terugvalt naar het ondersteuningsniveau van $ 8.830 voordat het een sprongetje vond.

Ethereum daalde tot slechts $ 192 voordat het een opluchting op gang bracht , hoewel het kortetermijntraject er somber uitziet totdat het weer boven $ 203 kan breken.

Het is vermeldenswaard dat $ 192 een belangrijk ondersteuningsniveau is, waarbij de vorige aanraking leidde tot een rally van 12,66% naar de bovenkant.

Om de bearish cyclus van consistente lagere highs te doorbreken, moet Ethereum boven $ 290 en bij voorkeur $ 366 handelen, aangezien dit de respectievelijke jaarlijkse highs in 2019 en 2020 waren.

Als u dat niet doet, zou dit leiden tot een langdurige bearish fase in de markt, met potentiële neerwaartse prijsdoelen van $ 152, $ 117 en zelfs $ 81, wat het dieptepunt was in december 2018.

Als Ethereum in de nabije toekomst kan beginnen te breken boven de 50EMA op de vier uur chart, zou het zich voorbereiden op een voortdurende rally in het weekend, waarbij $ 210 een waarschijnlijk stoppunt zou worden.

De dagelijkse RSI begint ook voor het eerst sinds 18 mei weer te stijgen, hoewel er geen bullish divergentie ten opzichte van de prijs aanwezig is.

Klik hier voor meer nieuws, handleidingen en cryptocurrency-analyse.

Over Ethereum

Ethereum werd  op 30 juli 2015 gelanceerd door  Vitalik Buterin . Hij was een onderzoeker en programmeur die werkte aan Bitcoin Magazine en hij schreef in 2013 in eerste instantie een whitepaper waarin Ethereum werd beschreven.

Buterin had voorgesteld dat Bitcoin een scripttaal nodig had. Hij besloot een nieuw platform te ontwikkelen met een algemenere scripttaal wanneer hij niet kon instemmen met zijn voorstel.

Meer nieuws en informatie over Ethereum

Als je meer informatie zoekt of meer te weten wilt komen over Ethereum of cryptocurrencies in het algemeen, gebruik dan het zoekvak bovenaan deze pagina.

Zoals bij elke investering, loont het om eerst uw huiswerk te maken voordat u uw geld investeer. De prijzen van cryptocurrencies zijn volatiel en gaan snel op en neer. Deze pagina beveelt een bepaalde valuta niet aan en of u wel of niet moet investeren.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in ons aanbod van handleidingen voor cryptocurrency,  samen met het laatste nieuws over cryptocurrency.

Disclaimer: dit is geen financieel advies.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.