Cryptomunten kopen met een order, dit zijn de mogelijkheden

cryptomunten

Het is van belang dat mensen die van plan zijn om te investeren in cryptomunten zich verdiepen in de verschillende zaken waar je mee te maken kunt krijgen als je dit doet. Sommige mensen denken dat het heel simpel is om te investeren. In principe is dat ook zo aangezien je enkel een account hoeft aan te maken bij een exchange en nadat je geld op dit account hebt gezet kun je cryptomunten kopen. Dat is heel gemakkelijk, maar het is wel van belang dat je hier niet te makkelijk over denkt. 

Waar moet je rekening mee houden als je gaat investeren?

Er zijn veel mensen die zonder echte voorbereiding besluiten om te investeren in cryptomunten omdat zij horen dat anderen hier veel geld mee hebben verdiend. Dat kan natuurlijk een goede reden zijn om te investeren, maar het is vooral onverstandig om te investeren als je niet goed bent voorbereid. Het is namelijk zo dat de kans om verlies te maken erg groot is als je zomaar investeert. Of je winst maakt of niet hangt in deze situatie volledig af van hoeveel geluk je hebt bij het handelen in cryptomunten.

Als je wilt investeren in cryptomunten zonder dat je je in het onderwerp hebt verdiept, is het verstandig om nog even te wachten voordat je begint te investeren. Het is van belang dat je je goed voorbereid en dat je aan de hand van de bevindingen die je tijdens deze voorbereiding hebt geformuleerd bepaalt of het slim is om te investeren of dat je beter kunt wachten. Misschien ontdek je wel dat het moment waarop je eigenlijk wilde investeren perfect was, maar dan nog is het verstandig om eerst onderzoek te doen. 

Je moet je voordat je begint met investeren zo veel mogelijk hebben verdiept in cryptomunten. Als je dit niet hebt gedaan, ben je in essentie gewoon aan het gokken op de koers van crypto’s. Natuurlijk weet je na het doen van onderzoek nog steeds niet zeker of een cryptomunt in de toekomst meer waarde zal hebben, maar je baseert de keuze die je maakt in ieder geval op onderzoek. Gemiddeld gezien is de kans dan vele malen groter dat jij een goede keuze maakt waarmee je uiteindelijk geld verdient. 

Er zijn veel zaken die bij het verhandelen van cryptomunten komen kijken. Er zit een verschil tussen mensen die traden en mensen die investeren voor de lange termijn. Het is bijvoorbeeld zo dat mensen die voor de lange termijn investeren niet van plan zijn om hun munten binnen enkele weken of maanden te verkopen. Zelfs niet als de waarde van hun munten ineens verdubbeld of verdrievoudigd. Natuurlijk zijn er gevallen waarin de prijs zo veel is gestegen dat mensen het genoeg vonden, maar dit was dan niet vooraf gepland.

cryptomunten

Investeren of traden?

Het is van belang om voordat je je verdiept in cryptomunten na te gaan denken over welke manier van geld verdienen met crypto het best bij jou past. Als je weinig tijd hebt omdat je druk bent met werk, je gezin of andere zaken is het niet slim om te gaan traden. Over het algemeen kost het traden van cryptomunten veel tijd waardoor mensen die een druk leven hebben die beter niet kunnen kiezen. Natuurlijk zijn er voor hen wel mogelijkheden waarmee het traden minder tijd kost. Verdiep je hier in als je weinig tijd hebt, maar toch wilt gaan traden.

Traden is eigenlijk het kopen en vrij snel weer verkopen van cryptomunten. Het is hierbij de bedoeling om een patroon van een munt te ontdekken en hier op in te spelen. Als je dit op de goede manier doet zul je een stijging van de prijs kunnen voorspellen waardoor je winst kunt maken met het kopen en verkopen van de cryptomunten. Dit is een manier waarmee je veel geld kunt verdienen, maar het is wel van belang om dit alleen te doen als je goed weet wat je aan het doen bent. Als je dit niet weet brengt traden grote risico’s met zich mee. 

Investeren op de lange termijn is voor veel mensen die niet zo veel tijd hebben de beste keuze. Dat komt doordat je om te investeren weinig tijd hoeft te besteden aan het vinden van nieuwe cryptomunten om te kopen. Je hoeft eigenlijk slechts één cryptomunt te analyseren om hier vervolgens een bepaald bedrag in te investeren. Daarom kost het in vergelijking met andere manieren om geld te verdienen met crypto niet zo veel tijd om te beginnen met investeren. In het begin kost het analyseren van de cryptomunt die je koopt natuurlijk wel veel tijd.

Er zijn dus verschillende manieren om geld te verdienen met cryptomunten. Het is daarom ook niet zo dat er één manier is die jij het best kunt gebruiken. Je kunt het best beginnen te kijken naar de opties die je hebt om daar vervolgens een keuze uit te maken. Het is vooral belangrijk dat je rekening houdt met de situatie waar je op dit moment in zit. Als je veel vrije tijd hebt en op zoek bent naar iets om je mee bezig te houden kan daytraden een goede optie zijn. Er zijn ook andere vormen van cryptotrading waar je niet dagelijks mee bezig hoeft te zijn. 

Je kunt ook traden op een langere termijn. Dat wil zeggen dat je cryptomunten koopt met het idee om deze weer te verkopen, maar dit niet dezelfde dag nog wilt doen. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die ieder weekend bezig zijn met traden en de rest van de week gewoon naar hun werk gaan. Dit vergt natuurlijk veel tijd en inzet in de weekenden, maar er zijn gevallen bekend van mensen die naast hun werk gingen traden en hiermee uiteindelijk meer hebben verdiend dan met hun echte baan. Natuurlijk is de kans niet groot dat dit je lukt, maar het is zeker het proberen waard.

Kansen vergroten

Het is dus zo dat de kans dat jij rijk gaat worden met het verhandelen van cryptomunten niet groot is. Er zijn natuurlijk allerlei bedrijven die proberen om het net te laten lijken alsof iedereen heel gemakkelijk rijk kan worden met crypto, maar dit is niet zo. Als je dit soort advertenties en dergelijke ziet is het van belang dat je er rekening mee houdt dat de organisatie die adverteert hoogstwaarschijnlijk belang heeft bij jouw investering. Als dat niet zo zou zijn, zou je op een eerlijke manier worden voorgelicht over de kansen, maar ook zeker over de risico’s van het investeren.

Als je wilt beginnen met traden of investeren is het heel belangrijk om je goed te verdiepen in de risico’s en kansen die er liggen. Vooral de risico’s moet je niet uit het oog verliezen aangezien dit er voor zou kunnen zorgen dat je een groot deel van je geld verliest. Daarom moet je er dan ook altijd rekening mee houden dat de kans dat jij je geld verliest altijd aanwezig is. Het beste advies is dan ook om niet te investeren met geld wat je niet kunt missen. Als je dat doet en een investering pakt niet helemaal goed uit, kan dat direct financiële problemen veroorzaken.

Natuurlijk is het altijd ontzettend vervelend om geld te verliezen als je investeert in cryptomunten, maar het is pas echt erg als je door een slechte investering later in geldproblemen komt. 

Om dit te voorkomen moet je enkel investeren met geld wat je niet per se nodig hebt. Als jij bijvoorbeeld van plan bent om over een aantal jaren een huis te kopen en je hebt hier al geld voor gespaard, is het niet verstandig om dit te investeren. Natuurlijk zou het mooi zijn om hier winst mee te maken, maar als je je geld verliest, is er geen weg meer terug en zal je huis nog even moeten wachten. 

Mensen die willen investeren of traden in cryptomunten moeten zich daarom altijd bewust zijn van het risico wat hieraan vast zit. In het begin van de opmars van alle cryptomunten legden veel mensen heel erg de nadruk op de risico’s, maar dat is het laatste jaar heel anders. Nu krijgen vooral jongeren en andere mensen die veel sociale media gebruiken enkel berichten te zien over mensen die hoge winsten boeken met kleine investeringen. Dit geeft een heel ander beeld van hoe groot de risico’s zijn. 

Je kunt zelf invloed hebben op het risico wat je neemt door cryptomunten te kopen. Het is bijvoorbeeld zo dat je bepaalde dingen kunt doen om de risico’s van je investering te beperken. Per investeerder of trader is het erg verschillend hoe zij dat doen en het is ook niet mogelijk om dit in slechts één tekst uit te leggen, maar het is wel handig om eens te kijken naar zaken die jou kunnen helpen om de risico’s zo klein mogelijk te houden. Daar zijn verschillende technieken voor. 

Onderzoek

Om de kans dat jij verlies maakt met een investering te beperken is het allereerst van groot belang om onderzoek te doen naar hetgeen waar jij in wilt gaan handelen. Het is bijvoorbeeld van belang dat je echt alles weet over het project wat achter de cryptomunt die jij wilt gaan kopen zit. Bij Bitcoin is dit behoorlijk bekend, maar er zijn veel altcoins waar de meeste mensen nog nooit van gehoord hebben. Daarom is het van belang om voordat je überhaupt overweegt om te investeren na te gaan wat het doel van het project achter de coin is. 

Het project wat achter een cryptomunt zit is uiteindelijk hetgeen waarop jij kunt baseren of dit een goede investering is op de lange termijn. Daarom is dit ook vooral een tip voor mensen die willen investeren in cryptomunten. Zij kunnen onderzoek doen naar het doel wat het project achter een cryptomunt wil bereiken en zo een inschatting maken van de kans van slagen van dit project. 

Het is niet zo dat een goed project per definitie een cryptomunt heeft die in waarde blijft stijgen, maar je kunt op basis van je onderzoek wel bepalen of het enigszins aannemelijk is dat dit gebeurt. 

Ook mensen die cryptomunten willen traden moeten beginnen met het doen van onderzoek. Voor hen gaat het meestal om een hele andere vorm van onderzoek dan bij mensen die gaan investeren in cryptomunten. Het is namelijk zo dat zij eigenlijk niets geven om het project op de lange termijn, maar om de waarde van een cryptomunt op de korte termijn. Zij willen zo snel mogelijk een mooi rendement behalen en hebben allerlei verschillende technieken om in te schatten of een bepaalde cryptomunt dit mogelijk maakt. 

Er zijn veel verschillende strategieën die je kunt gebruiken als trader en dat is ook niet waar het in deze tekst over gaat, maar we gaan het wel hebben over een zeer handig instrument voor mensen die willen traden, maar niet zo veel tijd hebben om hierin te investeren. Het is namelijk zo dat vrijwel alle traders tegenwoordig gebruik maken van orders. Dat is erg handig aangezien je hierdoor niet per se bij je computer hoeft te zijn om een bepaalde cryptomunt te kopen of te verkopen. Dit kun je namelijk gewoon instellen. 

cryptomunten

Negeer adviezen!

Mensen die willen beginnen met het investeren of het traden in cryptomunten, moeten zich vooral in het begin niet te veel aantrekken van adviezen van anderen. Natuurlijk is het niet erg om hulp of advies te zoeken aangezien je vooral als beginner in de wereld van de cryptomunten veel zaken tegen kunt komen die je niet begrijpt. Toch is het wel van belang dat je nadenkt over wie de persoon is die je op dit gebied advies geeft. Er zijn namelijk veel mensen die de neiging hebben om alles te geloven wat op het internet te vinden is. 

Het is een steeds groter wordend probleem dat mensen vaak geneigd zijn om zaken te geloven die zij graag als waarheid zouden zien. Dit wordt ook wel confirmation bias genoemd. Eigenlijk houdt dit in dat de meeste mensen zaken geloven als deze aansluiten bij hun eigen mening, wensen of bevindingen, maar daarentegen erg moeilijk overtuigd kunnen worden van een andere mening of soms gewoon de waarheid. 

Juist in deze tijd is dit een probleem wat aan het groeien is omdat het door het internet heel makkelijk is om bevestiging voor je eigen ideeën te vinden. De algoritmes van bedrijven als Google en Facebook en daarmee eigenlijk alle sociale media zijn gemaakt om mensen bevestiging te geven. Als je bijvoorbeeld op jouw social media account vaak filmpjes over het succes van Bitcoin of een andere cryptomunt bekijkt, zul je deze filmpjes steeds vaker tegenkomen bij de aanbevolen berichten. 

Door deze filmpjes zul jij weer denken dat alle experts het eens zijn over het feit dat de cryptomunten het steeds beter zullen doen. Natuurlijk is de kans zeker aanwezig dat dit ook gaat gebeuren, maar je moet je niet laten leiden door zaken die je ziet op het internet. Verder is het sowieso erg belangrijk dat je zo kritisch mogelijk naar de bevindingen van anderen probeert te kijken. Dat komt doordat ook mensen die misschien meer ervaring met cryptomunten hebben daardoor niet per se altijd gelijk hebben. 

Daarom is het zelfs als jouw beste vriend beweert een expert op het gebied van cryptomunten te zijn belangrijk om dit met een korrel zout te nemen en om ook zijn beweringen na te trekken. Zo kun jij er achter komen of jouw visie op de zaken waarover diegene jou advies geeft hetzelfde is als die van hem of haar. Het is namelijk niet zo dat iedere ‘crypto-expert’ het met elkaar eens is. Daarom is het van belang om altijd investeringen en trades te doen omdat je er zelf in gelooft en niet omdat iemand anders dat zegt.

Als je in cryptomunten wilt traden en je wilt de risico’s die bij een trade komen kijken zo veel mogelijk beperken is het van belang om je eerst eens te verdiepen in het gebruik van orders. Een order kan voor een trader namelijk het verschil maken tussen winst en verlies. Bovendien is dit de ideale manier om risico’s te beperken ook al zit je zelf niet voor de computer. Daarom is het voor iedere beginnende trader, maar ook zeker voor mensen die willen investeren in cryptomunten van belang om te weten wat het is en hoe je het gebruikt.

Orders

Als je simpelweg cryptomunten koopt via een exchange, plaats je eigenlijk ook een order. Je geeft dan bij de exchange aan dat je voor een bepaald bedrag van een bepaalde cryptomunt wilt kopen. De prijs die op dat moment van kracht is is dan de prijs waarvoor jij de munten koopt. Jij hoeft hier verder niets voor te doen. De exchange gaat voor jou op zoek naar iemand die bereid is de cryptomunten aan je te verkopen voor de huidige prijs. Door als tussenpersoon te fungeren maakt de exchange dan winst. 

Dit is dus een soort van order, maar mensen die meer kennis hebben van cryptomunten weten waarschijnlijk ook wel dat er meerdere soorten orders zijn. Deze worden ook wel ordertypes genoemd. Het is namelijk al lang niet meer zo dat je om een cryptomunt te kopen per se achter je computer hoeft te zitten. Je kunt ook bepalen dat jouw computer als het ware cryptomunten voor je koopt wanneer de prijs op een bepaalde hoogte is. Je kunt dit zelf instellen. 

Naast deze vorm van een order plaatsen zijn er nog vele andere ordertypes. Het is voor beginners in de wereld van de cryptomunten slim om hier eens naar te kijken zodat je een beeld krijgt van de ordertypes die voor jou handig kunnen zijn. Niet iedere trader of investeerder maakt gebruik van dezelfde ordertypes en daarom moet jij je eerst eens in dit onderwerp verdiepen. Met meer kennis van zaken kun jij dan eens gaan nadenken welke ordertypes van toepassing kunnen zijn op jouw toekomstplannen. 

Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van orders. Sommige zijn bijvoorbeeld ontworpen om te voorkomen dat je grote verliezen maakt, maar er zijn ook orders die juist gebruikt worden om cryptomunten te kopen als de prijs laag genoeg is. Je moet bij alle orders zelf bepalen bij welke koers jij cryptomunten koopt of juist verkoopt. Op deze manier verlies je de controle nooit uit handen, maar kun je toch meer winst maken zonder extra tijd te investeren. Dit zijn de verschillende ordertypes die je kunt gebruiken:

Limit order

Het is het meest gebruikelijk om een limit order te plaatsen als je wilt beginnen met investeren. Dat komt doordat je met een limit order simpelweg kunt invullen bij welke koers jij een cryptomunt wilt kopen en vervolgens hoef je niet zelf in de gaten te houden wat de koers nu aan het doen is. Daarom is dit ideaal voor mensen die bijvoorbeeld willen investeren terwijl de prijzen net aan het stijgen zijn. Je kunt dan een limit order zetten op een koers waarvan jij denkt dat deze bereikt zal worden tijdens de volgende dip.

Je kunt er voor kiezen om een limit order te gebruiken om een cryptomunt op een bepaald punt te kopen, maar het kan ook andersom. Zo is het ook mogelijk om een limit order in te stellen voor wanneer jij wilt dat jouw cryptomunten verkocht worden. Op die manier kan jij er voor zorgen dat je je winst neemt wanneer jij denkt dat de prijs waarschijnlijk weer gaat zakken of juist dat je je verlies beperkt door er voor te zorgen dat je uitcasht als de prijs een bepaald punt heeft bereikt. 

Een limit order is bij de meeste exchanges erg makkelijk te plaatsen. Dat is handig aangezien iedereen hierdoor de kans heeft om maximaal geld te verdienen met cryptomunten zonder dat zij de hele dag voor een scherm moeten zitten. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die een druk leven hebben, maar wel willen traden. Zij kunnen dan bijvoorbeeld in het weekend een analyse maken van de cryptomunt waarin ze willen traden. Door een limit order in te stellen kan het traden automatisch gaan. 

Het is per exchange verschillend hoe moeilijk het is om een limit order te plaatsen, maar bij de meeste grote exchanges zoals Bitvavo kost dit weinig moeite. Daarom is dit ideaal voor mensen die het liefst van tevoren plannen bij welke koersen zij bepaalde handelingen uitvoeren. Als je dit allemaal van tevoren hebt bedacht heeft het eigenlijk geen toegevoegde waarde om de hele dag bij het scherm te wachten op dalingen of stijgingen van de prijs. Je kunt dit van tevoren instellen waardoor je andere nuttige dingen kunt doen. 

Nadelen van een limit order

Toch heeft het plaatsen van een limit order niet alleen maar voordelen. Het is namelijk niet zo dat je de prijs van cryptomunten heel makkelijk kunt voorspellen. Daarom is het van belang dat je wel nadenkt over waar je je limit order plaatst en vooral waarom je dit denkt. Je moet altijd goed kunnen beargumenteren waarom je bepaalde dingen doet op het gebied van cryptomunten. Als je dit niet kunt is de kans namelijk groot dat je puur op de gok aan het handelen bent en als je dat doet kun je net zo goed gaan gokken. 

Als je je niet goed hebt verdiept in cryptomunten en zaken die een indicatie kunnen zijn van de toekomstige waarde van een cryptomunt is het plaatsen van een limit order niet slim. Je kunt je dan beter eerst inlezen in zaken die een indicatie kunnen zijn van het feit dat de waarde van een bepaalde cryptomunt gaat stijgen of dalen. Dit is zowel voor traders als voor investeerders interessant, maar het is wel van belang om het verschil te weten. Een trader doet doorgaans op een hele andere manier onderzoek dan een investeerder.

Het plaatsen van een limit order is zeker geen garantie voor succes aangezien de kans ook aanwezig is dat de door jou ingestelde koers niet eens bereikt gaat worden. Als dit gebeurt zul je dus geen cryptomunten kopen. In principe is dit niet erg, maar er zijn gevallen bekend waarbij mensen hun order een paar cent te laag plaatsten waardoor zij grote winsten zijn misgelopen. 

cryptomunten

Market order

Het is dus in veel gevallen handig om een limit order te plaatsen als je cryptomunten wilt kopen, maar er zijn dus ook situaties waarin je dit beter niet kunt doen. Als je bijvoorbeeld naar de koers van een cryptomunt kijkt en je vindt dat deze erg laag is, is het slim om een market order te plaatsen. Dit is het meest gebruikte order en werkt heel simpel. Het enige wat jij kunt bepalen is de hoeveelheid cryptomunten die jij koopt. Als de koers van ADA bijvoorbeeld 1 euro is en je beslist om 100 ADA te kopen, kost dit je 100 euro.

Bij een market order is het niet mogelijk om zelf te bepalen voor welke koers je cryptomunten koopt. Je koopt simpelweg voor de koers waar de munt op dat moment op staat. Daarom is het van belang om goed na te denken voordat je een cryptomunt koopt met een market order. Er zijn bijvoorbeeld mensen die van mening zijn dat het altijd slimmer is om met een ander ordertype te werken aangezien je daarmee zelf invloed hebt op de prijs waarvoor jij cryptomunten koopt. Toch kan het ook handig zijn om een market order te gebruiken.

Er zijn veel mensen die beginnen te investeren door cryptomunten te kopen met een market order. Dit wordt heel vaak gedaan omdat mensen het fijn vinden om zelf controle te hebben. Bij een market order heb je zelf de volledige controle omdat jij bepaalt wanneer je investeert en hoeveel je investeert. Natuurlijk kan het ook handig zijn om dit met een limit order te doen, maar als de koers van de cryptomunt waarin je wilt investeren op dit moment gunstig is, kan een market order de juiste manier zijn om in te stappen. 

Eigenlijk is het enige nadeel van het plaatsen van een market order het feit dat je per se bij je computer moet zijn om een market order te plaatsen en uit te voeren. Het is niet mogelijk om door middel van een market order te investeren zonder dat je zelf op de knop drukt. Daarom zul je dus wel tijd moeten investeren als je dit wilt doen. 

Stop order

Een stop order wordt door veel mensen verward met een limit order. Dat komt doordat de twee vrij veel gelijkenissen hebben, maar er zijn ook een aantal grote verschillen. Het is bij een stop order zo dat je kunt aangeven dat een cryptomunt vanaf een bepaalde koers gekocht moet worden. Het is dus niet zo dat je deze automatisch koopt wanneer deze koers bereikt is, maar wel vanaf de prijs die jij zelf hebt aangegeven. Verder is het vaak ook mogelijk om een periode waarbinnen de stop order geldig is.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stop order in te stellen die enkel voor één dag geldt. Dit is erg handig voor mensen die willen traden aangezien je hiermee veel zaken automatisch kunt laten gaan. Je kunt er dus voor zorgen dat jouw cryptomunten verkocht worden wanneer jij dit wilt. Een stop order kun je dus eigenlijk zien als een soort geavanceerde versie van een limit order. Er zijn twee soorten stop orders.

Stoploss order

Een stoploss order is wederom erg vergelijkbaar met een limit order, maar het grote verschil is het feit dat de stoploss order een stuk geavanceerder werkt. Bij een stoploss order gaat het puur om het beperken van het verlies. Dit is dus een mooie manier om het risico wat je loopt door te traden in cryptomunten te beperken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een stoploss order te plaatsen op een koers waardoor jouw verlies beperkt wordt. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over grote dalingen van de koersen.

Op dit gebied lijkt het heel veel op een limit order aangezien het daarbij ook mogelijk is om een order op een bepaalde koers te plaatsen. Toch zijn er verschillen tussen beiden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een stoploss order te plaatsen op een procentuele daling. Als je bijvoorbeeld bang bent om verlies te maken met je cryptomunten is het slim om in te stellen dat deze automatisch worden verkocht wanneer de koers 2 procent daalt. Op die manier kun je op een nog geavanceerdere manier het risico beperken. 

Stoplimit order

Het is ook mogelijk om een stoplimit order te plaatsen. Dit is eigenlijk een order waarmee je er voor zorgt dat een limit order wordt geactiveerd. Door middel van een stoplimit order is het voor traders die weinig tijd hebben nog beter mogelijk om de risico’s van de investering te beperken. Het is vrij lastig om in theorie uit te leggen hoe je een stoplimit order het best kunt gebruiken, maar aan de hand van een voorbeeld in praktijk is het makkelijker om dit te begrijpen. 


Als je wilt beginnen met het traden in cryptomunten ben je vaak op zoek naar een steunpunt. Zo’n punt is eigenlijk de waarde waar een cryptomunt boven blijft. Er zijn verschillende manieren om dit te bepalen en je zult zelf moeten bepalen hoe jij dit wilt gaan doen. Stel je nou voor dat je Bitcoin hebt gekocht tegen een waarde van 45.000 euro. Je hebt dit gekocht omdat je denkt dat deze waarde net boven een belangrijk steunpunt ligt. Of deze bevinding juist is weet je natuurlijk altijd pas achteraf.

Om te voorkomen dat je veel verlies maakt als dit niet het geval is, is het slim om een stoplimit order te plaatsen. Een stoplimit order zorgt er voor dat een limit order wordt geactiveerd. Je zou er dus voor kunnen kiezen om een stoplimit order te plaatsen op 44.500 euro en een limit order op 44.000. Als jouw bevindingen over het steunpunt niet blijken te kloppen voorkom je hiermee in ieder geval het grootste verlies. Wanneer de waarde dan onder de 44.500 daalt zal de stoplimit er voor zorgen dat de limit order wordt geactiveerd. 

Op die manier zorg je er dus voor dat je verlies beperkt blijft. De stoplimit order activeert dan als het ware de limit order waardoor je Bitcoin verkocht wordt wanneer de waarde hiervan tot 44.000 is gedaald. Hiermee kun je de risico’s zo veel mogelijk beperken terwijl je wel kans maakt op de grote winsten. Het is dan natuurlijk wel van belang dat je er voor zorgt dat je goed begrijpt hoe je met orders moet werken aangezien de kans anders te groot is dat je ze niet op de goede manier gebruikt.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.