Bitqist review

Bitqist review

Een Gids // review voor het verhandelen van cryptocurrency moet een beoordeling / recensies geven van alle top crypto-exchanges die er zijn, zodat u de beste cryptocurrency-exchange website kunt vinden. Deze recensie van Bitqist bestaat uit vier delen: algemene informatie, vergoedingen, stortingsmethoden en beveiliging.

Wat is bitqist?

Bitqist is een cryptocurrency-exchange uit Nederland. Nederland is in veel opzichten een van de crypto-hubs in Europa. Andere crypto-uitwisselingen uit Nederland zijn NLexchAltilly, LiteBit.euBitonicDeribitNocksen en Bitrush.

Op dit handelsplatform kunt u meer dan 140 verschillende cryptocurrencies verhandelen. Dat is absoluut een grote selectie aan cryptocurrencies. En als u zich registreert, kunt u 2 maanden handelen zonder enige handelskosten.

De beurs promoot zes factoren als voordelen met zijn handelsplatform. De voordelen variëren van het aantal ondersteunde cryptocurrencies tot de verscheidenheid aan verschillende stortingsmethoden. We laten u beslissen welke van de onderstaande opties u het meest aanspreekt.

Bitqist voordelen

Amerikaanse investeerders

Bitqist staat open voor Amerikaanse investeerders. Amerikaanse beleggers die hier willen handelen, moeten in ieder geval hun eigen mening vormen over kwesties die voortvloeien uit hun staatsburgerschap of ingezetenschap.

Bitqist Overzicht met Traden

Verschillende beurzen hebben verschillende handelsvisies. En er is geen “dit overzicht is het beste” -beeld. U moet zelf bepalen welke handelsvisie het beste bij u past. Wat de opvattingen normaal gesproken gemeen hebben, is dat ze allemaal het orderboek of op zijn minst een deel van het orderboek, een prijsgrafiek van de gekozen cryptocurrency en ordergeschiedenis tonen. Ze hebben normaal gesproken ook koop- en verkoopknoppen. Voordat u een ruil of aankoop kiest, moet u eerst de handelsvisie bekijken, zodat u zeker weet dat het goed voor u voelt.

De handelsvisie bij Bitqist is vrij eenvoudig. Een meer passende beschrijving ervan is dat het een aankoopinterface is. Dit kan logischer zijn voor nieuwe beleggers in cryptocurrency, terwijl het enkele van de functies mist die meer ervaren handelaren waarschijnlijk nodig hebben. Het ziet er zo uit:

Bitqist Trading View

Bitqist-vergoedingen

Bitqist-handelskosten

Bitqist rekent een spread aan van ongeveer anderhalf procent (1.50%) voor cryptotransacties. De daadwerkelijke spread kan echter nog hoger of lager zijn als gevolg van marktschommelingen in de prijs van crypto’s bij Bitqist-partners tussen het moment dat het platform een ​​prijs opgeeft en het moment waarop de order wordt uitgevoerd. Bovendien brengt de beurs hun eigen handelskosten in rekening, die 0,25% van de totale transactie bedragen. Dus in een normale transactie moet u onder normale omstandigheden ongeveer 1,75% per transactie betalen. Dit is een zeer hoge vergoeding.

Bitqist-opnamekosten

De wereldwijde gemiddelde BTC-opnamekosten zijn 0.000812 BTC. Dit cijfer is door ons hier bij Cryptowisser berekend toen we de opnamekosten van meer dan 200 beurzen hebben berekend. Bitqist brengt 0.0005 BTC in rekening wanneer u BTC intrekt. Hun opnamekosten liggen dus bijna 40% onder het mondiale sectorgemiddelde.

Betaling en Storting mogelijkheden

Bitqist biedt wel fiat-valutastortingen aan, maar u kunt niet storten met een creditcard. Als u om wat voor reden dan ook liever via uw creditcard op uw handelsplatform kiest, moet u een andere beurs vinden. Maar maak je geen zorgen, je kunt een exchange vinden die creditcardbetalingen accepteert door simpelweg de exchanges te bekijken in onze exchanges categorie.

Aangezien Bitqist überhaupt fiat-valuta-stortingen accepteert, kwalificeert het zich als een ‘instapniveau-uitwisseling’ waar nieuwe cryptocurrency-investeerders hun eerste stappen kunnen zetten in de spannende cryptocurrency-wereld.

  • Bank overschrijving
  • Credit Card
  • CRYPTOCURRENCY
  • Goedkoop Bitcoin kopen met iDEAL 

Bitqist-beveiliging

Bitqist is een gebruiksvriendelijke cryptocurrency-platform voor veilig kopen, verkopen en opslaan van uw cryptocurrencies.

Hoe koop ik cryptocurrency bij Bitqist?

Het kan moeilijk en omslachtig zijn om cryptocurrency te kopen. Vaak kun je maar een beperkt aantal cryptocurrencies kopen of je moet meerdere partijen gebruiken om cryptocurrency met euro’s te kopen. We hebben het u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Bij bitqist kun je in vier simpele stappen alle unieke, innovatieve en interessante cryptovaluta kopen.

Voer de volgende vier stappen uit om cryptocurrency te kopen:

  • Account aanmaken
  • Verifieer uw account
  • Stort geld op uw account met een bankoverschrijving of cryptocurrency-overschrijving
  • Koop cryptocurrency van het geld dat je hebt gestort

Wisselkosten

 0.0005 Opnamekosten • 1.75% Takerkosten • 1.75% Makerskosten


LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.