Bitcoin kopen met kredietkaart

Bitcoin kopen met kredietkaart

Bitcoin kopen met kredietkaart is een veel voorkomende manier om aan cryptocurrency te komen.

Hiermee worden namelijk verschillende digitale valuta eenvoudiger aan te schaffen, waardoor er ook een groter publiek aangetrokken kan worden. Veel brokers kiezen er daarom voor om deze betaalmethode toe te voegen aan de lijst, zodat zowel beginnende als ervaren investeerders aan de slag kunnen gaan.

Voordat je gaat investeren in een deze cryptocurrency is het echter goed om eerst meer te weten te komen over crypto en de manier van betalen.
Zo voorkom je dat je de verkeerde keuze maakt of meer geld uit gaat geven dan nodig is om de digitale valuta in handen te krijgen.

Lees daarom snel verder en ontdek wat er allemaal nodig is. 

Bitcoin kopen met kredietkaart na inlezen

Bitcoin kopen met kredietkaart kan alleen wanneer je weet hoe je hiermee kunt betalen. Voordat er daarom gekeken wordt naar de verschillende exchanges waar je terecht kunt met deze kaart, is het ook verstandig om meer over deze betaalmethode te weten te komen.

Een kredietkaart, ook wel creditcard genoemd, is een betaalmiddel waarmee je over heel de wereld kunt betalen. Zoals de naam al aangeeft, betaal je op basis van krediet. Je krijgt hiervoor achteraf de rekening.
Wanneer je even niet voldoende geld op jouw betaalrekening hebt, kun je dus toch een gok wagen en iets betalen met jouw creditcard.

Echter staat hier ook tegenover dat je vaak meer geld uitgeeft dan je hebt, waardoor je op een later moment weer in financiële problemen kunt komen. 

Bitcoin kopen met kredietkaart na inlezen

Voor- en nadelen van een creditcard 

Bitcoin kopen met kredietkaart brengt dus zowel voordelen als nadelen met zich mee. De voordelen hebben voornamelijk te maken met de eenvoud die je ervoor in de plaats krijgt. Met een creditcard kun je namelijk over heel de wereld betalen, waardoor je niet gebonden bent aan iDEAL vanuit jouw Nederlandse bank. Veel webwinkels en andere plaatsen bieden daarom deze mogelijkheid ook aan.

Je bent nergens meer aan gebonden en kunt dus ook veel dingen kopen. Daarbij heb je altijd geld bij de hand voor wanneer het nodig is.
Wanneer je in een opwelling iets koopt, kan dit ook betekenen dat je al gauw te veel geld uit gaat geven.

Een kredietkaart kan daarom voor veel mensen een slechte toevoeging zijn in de portemonnee. De problemen die ontstaan doordat je een rekening niet kunt betalen, zijn echter eindeloos. 

Goed onderzoeken waar je het beste uit bent 

Het is daarom ook heel makkelijk om Bitcoin te kopen met kredietkaart.
Je moet hiervoor wel goed weten bij welke brokers en exchanges je terecht kunt. Dit blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn.

Er zijn veel verschillende plekken waar je jouw cryptocurrencies kunt kopen. Alle exchanges geven andere mogelijkheden en prijzen weer, waardoor je je eerst goed moet gaan verdiepen. De eerste tip is daarom om niet bij de eerste de beste de aankoop te doen, maar eerst rond te kijken.

De prijsschommelingen kunnen namelijk in jouw voordeel werken. Daarbij hangt het ook af van wat jij met de crypto wilt gaan doen. Wanneer je dit voornamelijk als belegging ziet en het langer laat staan, dan kun je met jouw creditcard de betaling alvast doen. Als je dan winst maakt binnen de tijd dat de rekening komt, heb je altijd een mogelijkheid om het daarmee af te betalen.

Altijd winst voordat de rekening komt 

Wanneer je de Bitcoin gaat kopen om direct te verhandelen, dan ben je al helemaal goed uit met een kredietkaart. Een Bitcoin kopen met kredietkaart voor directe handel, levert jou namelijk gelijk geld op.
Alle winst die je behaalt met jouw verkoop kan weer op jouw rekening gezet worden om de creditcardrekening af te betalen.

Afhankelijk van de creditcard die jij in handen hebt, kan het betaaltermijn oplopen tot 90 dagen. Je hebt hierdoor altijd meer dan genoeg tijd om hoge winsten te behalen. Je kunt daarom altijd het beste voor jezelf bepalen op welke manier je jouw Bitcoins gaat opslaan en verhandelen, zodat je hier ook de juiste exchanges en brokers voor kunt gaan vinden. 

Bij BTC Direct investeren in Bitcoin 

Er zijn namelijk veel verschillende exchanges te vinden waar je terecht kunt als je Bitcoin wilt kopen met kredietkaart.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan BTC Direct. Dit is een van de meest populaire exchanges uit Nederland. Door de compacte hoeveelheid aan cryptocurrencies en betaalmogelijkheden kun je ervoor zorgen dat je altijd zoveel mogelijk zelf kunt bepalen.

Je hoeft hier alleen maar een account aan te maken, jezelf te verifiëren vanaf bepaalde bedragen en daarna aan de slag te gaan. Je moet er wel rekening mee houden dat je bij dit platform alleen terecht kunt om Bitcoin in te kopen. Het traden kan namelijk niet. 

Zowel aanschaffen als verhandelen 

Een andere optie die je hebt, is Coinbase. Je kunt eenvoudig Bitcoin kopen met kredietkaart, waarna je veel verschillende opties hebt. In tegenstelling tot BTC Direct kun je hier namelijk ook traden. Je hebt een wallet op een eigen omgeving, van waar je jouw transacties kunt gaan maken.

Niet alleen kun je deze omgeving bereiken via de website zelf, maar ook via de app. Zo kun je waar je ook bent aan de slag gaan met jouw handel en investering.

Naast creditcard kun je ook met andere betaalmethoden betalen. Hierdoor kun je voor jezelf bekijken of je het nodig vindt om met creditcard te betalen of dat je de betaling direct uitvoert. Alle mogelijkheden zorgen echter voor de meeste gebruiksgemakken en een razendsnelle transactie. 

Zowel aanschaffen als verhandelen

Een van de grootste platforms van Nederland 

Een andere Nederlandse exchange is Binance

Binance heeft een van de grootste handelsvolumes van de wereld, waardoor er ook veel verschillende cryptocurrencies aan te schaffen zijn. Naast Bitcoin kun je namelijk voor nog meer dan 200 munten terecht bij dit platform.

De goedkope trading fees maken het aantrekkelijk voor iedere investeerder. Wanneer je juist de hoge fees opzoekt, dan is Paxful weer een betere oplossing. De kleinere bedragen hebben hierdoor geen verificatie nodig.
Ook hier zijn veel verschillende betalingsmogelijkheden.

Zo kun je Bitcoin kopen met kredietkaart zonder hier veel geld aan kwijt te zijn. Echter kun je hier jouw Bitcoin niet verhandelen. Je kunt daarom alleen maar opkopen, waarna je ze op een later moment uit kunt laten betalen op jouw bankrekening. 

De sleutels bewaren voor veiligheid 

Bitcoin kopen met kredietkaart kan dus zowel om te traden als voor het beleggen van jouw geld. Het is daarbij altijd belangrijk dat je een persoonlijke wallet hebt, waarin je jouw cryptocoins op kunt slaan. Deze wallet moet beschikken over een privésleutel, welke alleen jij in jouw bezit hebt.

De wallets bij de verschillende brokers beschikken zowel over een privésleutel als een publieke sleutel. De private key heb je nodig om toegang te krijgen tot jouw wallet. Wanneer je deze kwijt raakt, kom je dus ook niet meer bij jouw crypto. De public key heb je weer nodig om Bitcoin te ontvangen op dat adres. Deze sleutel stuur je dus naar de mensen die geld naar jou overmaken, zodat de transactie tot stand kan worden gebracht. 

Wat je ook doet, je moet dus altijd voor jouw eigen privacy instaan.
Zorg ervoor dat de sleutels veilig opgeborgen zijn en kijk uit hoeveel geld je in jouw cryptocurrencies gaat stoppen. Alleen dan kun je veel plezier behalen aan jouw investering en wellicht hogere winsten behalen. 

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.