Hoe is de Bitcoin op weg, naar de 14.000 Dollar?

bitcoin

Als je geïnteresseerd bent in het handelen in Bitcoin heb je er misschien al iets over gehoord. De Bitcoin is de afgelopen week erg aan het stijgen. In het weekend is de Bitcoin doorgegaan met stijgen en voorlopig is de teller stopt op 11.500 dollar. Dat hoeft niet automatisch te betekenen dat het daarbij blijft. Het is natuurlijk moeilijk in te schatten of de Bitcoin nog meer zal gaan stijgen, maar veel experts hebben goede hoop dat dit zal gaan gebeuren. Er zijn allerlei verschillende factoren waardoor dat gedacht wordt. Eén van die factoren is het feit dat er een nieuwe bull flag lijkt te vormen. Dat is een goed teken voor iedereen die heeft geïnvesteerd in de Bitcoin. 

Nieuwe bull flag?

Het lijkt er dus op dat er een nieuwe bull flag wordt gevormd. Voor mensen die nieuw zijn met het handelen in de coin is dat misschien een nieuw begrip. Een bull flag is te herkennen aan de volgende dingen. De koers maakt eerst een enorme klim omhoog, dit was te zien via www.coinmarketcap.com. Dat is als het ware de mast van de vlag. Vervolgens beweegt de koers zich tussen twee trendlijnen naar beneden. Als de koers daarna weer uitbreekt zal de stijging net zo hoog zijn als de mast van de vlag. Je kunt dit herkennen doordat er in de grafiek de vorm van een vlag te zien is.

bitcoin

Toepassen van kennis

Door deze kennis op de juiste manier toe te passen kun je dus een hoop winst maken in een korte tijd. Het blijft natuurlijk riskant aangezien je nooit weet wat de koers van de BTC zal gaan doen. Toch is het zeer veelbelovend wanneer je een nieuwe bull flag ziet ontstaan. Het is dan meestal een goed moment om te investeren in Bitcoin. Als er nu een echte bull flag ontstaat zou dat er voor kunnen zorgen dat de koers stijgt tot ongeveer 11.775 dollar. Dat is omgerekend zo’n 9.962 euro. 

Waar gaat de koers van de Bitcoin naartoe?

Het is altijd moeilijk te zeggen tot welke hoogte de koers van de Bitcoin zal gaan stijgen. Je kunt namelijk nooit met zekerheid zeggen wat er gaat gebeuren met de BTC. Experts hebben natuurlijk allerlei verschillende verwachtingen, maar niemand weet het zeker. Wanneer je naar de grafiek van de koers van de Bitcoin van afgelopen maand kijkt valt het op dat er nog één punt is waar weerstand is voor de koers. Dat punt ligt op 11.632 dollar. Het is de Bitcoin in de afgelopen twee maanden niet gelukt om de maand boven deze koers af te sluiten.

Door de weerstand

Wanneer het wel lukt om door deze weerstand heen te breken is de kans groot dat de Bitcoin verder zal stijgen. Als je naar de grafieken van een tijd geleden kijkt, kun je zien dat er weinig weerstand zit boven deze koers. Dat is veelbelovend aangezien de koers van de Bitcoin dan zeer waarschijnlijk snel zal gaan stijgen. Het is natuurlijk niet zo dat je wanneer dat gebeurt halsoverkop moet investeren in Bitcoin.

bitcoin

Je moet er zelf altijd goed over nadenken of het verstandig is om te investeren. Teksten zoals deze zijn bedoeld om mensen te informeren. Aan de hand van de informatie die in de tekst staat kun je zelf een mening vormen. Door zelf goed na te denken kun je beslissen of dit het juiste moment is om te investeren in Bitcoin. 

Scenario’s voor de koers van de Bitcoin

Door de ontwikkeling van de Bitcoin in de afgelopen maanden zien de meeste experts twee mogelijke scenario’s. Als de koers door de eerder genoemde weerstand heen weet te breken is de kans groot dat 11.775 dollar een belangrijk bedrag wordt. Volgens experts is de kans namelijk groot dat daar pas de volgende weerstand is.

De koers

Als de koers niet door de weerstand weet te breken is de kans groot dat de koers weer zal dalen. Het is volgens veel experts het meest waarschijnlijk dat deze dan rond de 11.180 zal uitkomen. Dat was namelijk in augustus en september een belangrijke ondersteuning. Wanneer je deze gegevens meeneemt is het moeilijk te bepalen wat de koers in de toekomst zal gaan doen. Daardoor is het dan ook lastig om een advies te geven aan traders. Iedereen zal voor zichzelf moeten bepalen wat de beste optie is op dit moment. Daarnaast kan het natuurlijk ook nog van alles gebeuren, zoals een eventuele fork.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.