Betekenis HODL in cryptocurrency | Gevolgen van de term – HODL over de cryptomarkt

betekenis HODL aka hold

Cryptocurrency is tegenwoordig op zijn hoogtepunt vanwege de functies van dit digitale activum, omdat er geen externe leverancier bij betrokken is tijdens het verwerken van de betalingen. Het is dus mogelijk dat we het gebruik van weinig woorden zeer vaak opmerken, maar beleggers die nieuw op de markt zijn, zijn zich mogelijk niet bewust van het gebruik van deze woorden. Ze kunnen leeg zijn als deze termen worden gebruikt door mensen om hen heen. Een van de termen is “HODL”

Waar komt de term “HODL” vandaan?

De term “HODL” is eigenlijk “HOLD” die verkeerd is gespeld. Kortom, dit woord is in 2013 op het Bitcointalk- forum geboren en werd gebruikt door een van de leden met de naam “GameKyuubi” . Hij gebruikte dat woord toen hij de post schreef over het verlies bij het houden van de BTC. In plaats van “IK BEN HOLDING” te noemen, zei hij: “IK BEN HODLING” . Maar het was een typefout omdat hij dronken was tijdens het typen.

Maar dat is de dag waarop dit woord populair wordt en het wordt in feite gebruikt door beleggers die te maken hebben met marktschommelingen die van invloed zijn op de muntwaarden die ze aanhouden. Deze term “HODL” geeft aan dat hun investeerder gelooft dat de munt op een dag winst zal maken, zo niet vandaag.

Daarom kreeg deze term de omschrijving  “HOLD ON FOR DEAR LIFE” . Omdat het zijn investeerders aanmoedigt om weerstand te bieden totdat de markt niet stabiel is.

Wanneer wordt HODL precies gebruikt?

Het gebruik van dit woord was rond december en begin januari 2018 te hoog vanwege de onstabiele marktomstandigheden. Dit woord heeft een attente status gekregen omdat mensen # HODL noemen in hun opmerkingen op Twitter, Reddit en andere sociale platforms. Naarmate de maanden verstreken en de markt het beter deed dan voorheen, nam het gebruik van HODL af.

Dus in feite roept deze term de gebruiker ertoe op om te voorkomen dat Bitcoins of andere cryptocurrencies worden verkocht wanneer de prijzen beginnen te stijgen. Niet elke belegger of handelaar is goed in handelen, slechts enkelen weten wanneer ze moeten kopen / verkopen en zijn slim genoeg om dergelijke situaties te verdragen.

Het doel achter het gebruik van HODL!

Het algemene doel van het gebruik van Hödl  (Blijf Rustig en Hold On) . In 2017 Bitcoin en Ethereum investeerders maakte enorme rendementen op hun valuta’s, alleen maar omdat de beleggers de vaststelling van de ‘Hödl’ levensstijl. Ze weigerden in het verleden om het even welke van hun Bitcoin te verkopen en later waren dat de enige investeerders die een enorm rendement zagen.

De meeste handelaren willen dus hun valuta’s voor altijd aanhouden zonder er zelfs maar een cent van te verkopen, en sommige investeerders volgen de benadering om winst te maken door regelmatig te verkopen.

Het hangt dus allemaal af van de wensen van de investeerder om ofwel HODL te gebruiken totdat de markt stijgt of onmiddellijk te verkopen wanneer de markt fluctueert.

Deze term is logisch wanneer we de verliezen zien, maar kan geen actie ondernemen om de situatie te overwinnen en zal in plaats daarvan wachten tot die fase voorbij is, omdat het de investeerder HODL voorlopig op hun valuta’s maakt.

Hoe beïnvloedt HODL de algehele cryptomarkt?

Ja, deze term is van invloed op de algehele markt, aangezien het gebruik van deze term wordt beïnvloed door de prijsschommelingen in de BTC. Dus als we bankiers vragen waarom ze bitcoin en cryptocurrency haten , is de enige reden die ze noemen dat ze hun bedrijf bedreigen.

Om dit te voorkomen, zorg ervoor dat je nooit stopt met leren en blijf jezelf elke dag updaten om jezelf bewust te worden. In plaats van de valuta te verkopen en te kopen zonder goede kennis, brengt de investeerder moeilijkheden met zich mee die hem ertoe dwingen deze vast te houden als deze niet winstgevend is of tegen lagere prijzen dan de werkelijke prijzen verkoopt.

Conclusie

Mensen kunnen geen geld besparen op hun dagelijkse werk, daarom zegt Tony Robbins: “Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen.” Dus, om de beperkingen te overwinnen die gemiddelde mensen hebben, moet je beginnen te doen wat gemiddelde mensen niet doen.

Begin met investeren in Crypto, aandelen, obligaties enz. Zet een stap voorwaarts door er eerst meer over te leren en dan verder te gaan. ‘Achtervolg het geld niet, laat het geld naar je toe komen.’

SLECHTS HODL, je verliest nooit iets totdat je op de verkoopknop drukt. Bij Crypto draait alles om geduld hebben. Totdat de investeerder dat heeft, kan hij op de markt blijven. Als hij het eenmaal begint te verliezen, kan hij niet meer in die omgeving overleven. Focus op wat er gaat komen.

Cryptocurrency is de opkomende technologie die de nieuwe richting geeft aan de digitale industrie, maar het vereist veel geduld.

Dus blijf KALM en blijf HODLING !!

Als afsluiting nog een grappig voorbeeld van HODL:

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.