Drie altcoins waar in 2020 zeker potentie in zit

altcoins

De crytocurrency is wereldwijd razend populair. Steeds meer mensen zien de waarde ervan in en besluiten om erin te investeren. Waar de één liever voor de Bitcoin gaat, besluit de ander om te investeren in altcoins. Het investeren in altcoins kan dan ook zeker de investering waard zijn. Wel is het dan belangrijk dat je de juiste altcoins aanschaft. Er zijn duizenden coins en bij lange na niet allemaal gaat meer waard worden. Wel zijn er een aantal coins waarbij het project zeker waarde heeft en de moeite waard is om in de gaten te houden.

Cardano is zeker een bijzondere altcoin die zeker de moeite waard is om te bekijken

Een erg interessant project, is de Cardano. Zo is Cardona een smartcontract platform en biedt het schaalbaarheid en veiligheid. Naast dat het project zelf interessant is, is ook degene die hierachter zit een bekende onder de cryptowereld. Zo is de bedenker van de Cardano de voormalige CEO van Ethereum; Charles Hoskinson. Charles Hoskinson koos ervoor om Ethereum te verlaten omdat hij vond dat er verbetermogelijkheden waren. Bij Cardano heeft Charles deze verbetermogelijkheden uitgewerkt. Om dit voor elkaar te krijgen heeft hij meerxdere ontwikkelaars en wetenschappers ingezet.

Vechain is misschien wel de toekomst

Vechain onderscheidt zichzelf van de rest omdat het hierbij mogelijk is om te kijken naar waar een product vandaan komt. Dit is zowel voor bedrijven als particulieren erg prettig. De bedenker van Vechain was de CEO van Louis Vuitton. Hierbij liep hij erg vaak tegen het probleem aan dat er producten werden nagemaakt. Met Vechain wilt hij zulke problemen voorkomen door unieke chips toe te voegen aan een product. Daarnaast kan Vechain ook worden gebruikt om de levering van voedsel in de gaten te houden. 

altcoins

Chainlink vinden velen ook een interessant project

Een ander project dat onder velen geliefd is, is het project van Chainlink. Zo wordt er bij dit project gericht op smartcontracts. Met behulp van Chainlink kunnen er digitale contracten worden afgesloten. Op het moment dat dit contract is afgesloten, kan het nooit meer worden gewijzigd vanwege de blockchain die hierachter zit. Het is daarom een erg veilige manier om contracten vast te stellen. De populariteit van Chainlink neemt de afgelopen tijd flink toe. Het is daarom zeker een altcoin die de moeite waard is om te bekijken om in te investeren.

Investeren in altcoins

Wanneer je geld wilt investeren in altcoins is het belangrijk dat je erg zorgvuldig bent in de zoektocht naar een goede altcoin. Ga goed voorbereid te werk en stap op het juiste moment in op de markt. Zo kun je de altcoin voor het juiste bedrag inkopen en is de kans groter dat je een goed rendement behaald. Kijk naast het moment van kopen ook naar de locatie vanaf waar je de altcoin wilt aankopen. Zo verschilt het percentage dat voor de commissie wordt gerekend aanzienlijk. Zoek daarom naar een platform waar er zo’n gunstig mogelijk tarief wordt gehanteerd met daarbij een zo’n lage mogelijke commissie.

LEREN BELEGGEN IN CRYPTO'S

Meld u hieronder aan en leer gratis hoe je zelf kunt leren beleggen met cryptocurrencies.

Check uw email om uw aanmelding te verifieren. Check ook uw spambox 😉

Er is iets foutgegaan. Probeer het opnieuw.